Ett inlägg som inte är tidsinställt

Problemet med tidsinställda inlägg är att man hamnar lite ur fas ibland. Igår när jag solade på terrassen på min lilla handduk, sa min man att vi måste åka och hämta min födelsedagspresent. "En hundvalp?!", tänkte jag, men när min man sedan började fälla säterna i bilen förstod jag att det var möbler. Han hade köpt setet vi tyckte om för ett par veckor sedan! Vilken härlig (för tidig) födelsedagspresent!
Vi fick inviga våra möbler med att se sverigematchen igår. Mina svärföräldrar kom också förbi en sväng för att heja på Sverige. Det såg väldigt ljust ut där ett tag, men så ska det där jävla Tyskland förstöra som vanligt. Finns nog inget fotbollslag jag hatar lika mycket som det tyska landslaget. Varför måste vi alltid spela mot dem? Varför ska de alltid ha sådan tur när de verkligen förtjänar att förlora? Usch.
I alla fall var det så mysigt att kunna sitta ute på terassen (och fortfarande se tvn) till sent på kvällen. När man väl fixat möbler tar det inte lång tid att bli bekväm, och nu kan vi inte förstå att vi gick så länge utan. Vilken trevlig födelsedagspresent! Ska verkligen njuta av det som är kvar av helgen här ute (min man lagar lunch just nu), planera veckan lite och gosa med marsvinen. Det ska bli varmt hela veckan, så jag tror det blir middag på terassen varje dag. Sååå mysigt!!

Gillar

Kommentarer