Ett halvår

Ett halvår av 2019 har redan gått, och jag kan inte förstå det. Det känns som om tiden gått fortare än fortast, och jag kan inte ens komma ihåg vad jag har åstadkommit. OM jag ens åstadkommit något? Dagarna blir bara veckor, och veckor blir till månader. Alldeles för fort.

Nästa helg fyller jag dessutom hela 28 år, men jag vande mig vid den tanken för ganska längesedan. I mitt huvud har jag varit 28 ett tag nu. Det är ett fint nummer, och enklare att komma ihåg än 27 😉 Så jag har inget emot att fylla 28. Tvärtom. Jag är tacksam att jag får bli ett är äldre, och jag hoppas det bästa i livet fortfarande är framför mig 😊

I alla fall, här kommer en liten, kort summering av det första halvåret av 2019. För min egen skull, eftersom jag har svårt att komma ihåg vad jag faktiskt gjort.

Renoverade köket

Köket är numera min stora stolthet i lägenheten. Vi hackade bort det gamla golvet, och pappa lade nytt. Min man målade skåpluckor och kaklade, och jag stod för design, planering, inköp och uppsättningar. Det blev så bra.

Besökt Sverige två gånger

Har haft fina dagar tillsammans med familjen i Sverige 😊 Nu den senaste resan var det väldigt varmt, och jag fick äntligen en härlig dos av vackra sommarsverige.

Köpenhamn

Jag och min man reste till Köpenhamn tillsammans, och det är kanske det absolut bästa som hänt i år hittills?! Det var en underbar resa. Jag blev kär i Köpenhamn, och speciellt i Nyhavn! Kan lugnt sitta där i solen, äta något gott och dricka ett glas rosé i all evighet…

Dior Forever Skin Glow Foundation

Jag måste bara nämna att jag har hittat min favoritfoundation, troligtvis genom tiderna. 2019 är året där fokuset ligger på GLOW, och den här produkten hjälper garanterat till med det. Ganska dyr, men du får verkligen det du betalat för.

Carshalton Athletics

Vi förälskade oss i Carshalton Athletic Football Club, och gick på hela tre matcher innan säsongen var över. Ser fram emot fler matcher i höst! Förhoppningsvis tillsammans med pappa och resten av Chelsea Supporters Sweden. Eller ska jag säga Carshalton Supporters Sweden nu? 😉

Chelsea vs Malmo FF

Vi tog oss till Stamford Bridge för att se Chelsea spela mot Malmö i Europa League. Har aldrig känt mig mer Engelsk.

Arbetsprojekt

Jag har avslutat flera projekt jag jobbat med, och börjat arbeta på nya. Arbetsmässigt har året börjat bra med en stadig och stabil workload (till skillnad från slutet av förra året där det var alldeles för mycket stress och press…) Jag trivs med mina projekt och jag känner att det går framåt.

Smörgåstårta

Min största kulinariska succé det här året, måste definitivt ha varit min hemmagjorda smörgåstårta med bland annat avokado, pickles och rostbiff. Den blev så lyckad! Jag måste göra en igen snart.

London Eye

Jag har lekt turist i min egen stad, och åkt London Eye för första gången! Det är självklart vart ett besök.

Aster

Den bästa brunchen åt jag på Aster Victoria. Det var en bottomless brunch med free-flowing prosecco i två timmar. Maten var supergod, och hela restaurangen hade en väldigt trevlig atmosfär. Kommer definitivt tillbaka. Mer än en gång.

Tennis

Jag började spela tennis igen efter ett alldeles för långt uppehåll! Nu försöker jag och min man spela en gång i veckan. Det är så roligt (och man blir brun om solen skinner 😉)

Gillar

Kommentarer