Ett år äldre

Idag fyller min bästa vän 23 år!! Grattis!! Ingen förstår hur mycket jag längtar till nästa vecka då vi äntligen ska få umgås igen. Som vanligt har jag svårt att fira honom på hans exakta födelsedatum, men jag vet att han har förståelse för det. Vi ses ju som sagt nästa helg, då jag bestämt att flyga hem till Sverige över en weekend, endast för att fira honom.

Är lite avundsjuk på att släkten ska samlas utan mig idag, och äta smörgåstårta i min brors fina lägenhet, men jag är ju som sagt snart där själv. Det här året har jag köpt en Ralph Lauren tröja till min bror i present, och självklart tar jag även med mig lite engelska chips och snacks osv som han älskar.

Vad gamla vi börjar bli. Helt sjukt att jag har en lillebror som är hela 23 år, och att jag själv fyller 27 om en månad. Vart tar tiden egentligen vägen?

I alla fall är jag stolt över min bror som haft ett riktigt bra år. Det går superbra på jobbet, och han har dessutom köpt och flyttat in i sin första egna lägenhet. Stolt syster. Ser jättemycket fram emot att få träffa honom nästa vecka.

Gillar