Engångsgrillar & Prosecco

Igår fick vi en härlig sommardag med våra vänner på terassen och i vår trädgård. Först solade jag på morgonen, och sedan kom de hit vid halv 3 för att grilla.

Jag dukade upp på terassen, de kom över med ett par engångsgrillar, och vi grillade pork chops och hamburgare i trädgården. Tillsammans med grannens katter som var väldigt nyfikna på vad vi höll på med. 😊Det kändes som om jag lekte kiosk eftersom jag skickade tallrikar, öl, grillverktyg etc genom sovrumsfönstret till grillmästarna ute i trädgården. Men så smidigt haha.

Det hela gick ganska fort, och plötsligt hade vi en smarrig buffé framför oss på terassen. Det var så gott med hamburgare, pork chops, cruditees med tzatsiki, hummus, sallad, pitabröd, potatissallad... Den perfekta sommarmaten!

Vi hade också det perfekta sällskapet. Har drömt om den här dagen länge, läääänge. Det känns så befriande att vi nu får träffa människor utomhus. Ni förstår inte. Vi har inte haft gäster i vårt hus sedan mars.

Vi drack Prosecco och gjorde även lite Pimms. När solen försvann från terassen tog vi med oss picknickfilten och satte oss i solen i trädgården istället. Så mysigt. Det är precis sådana här dagar som gör sommaren till den bästa tiden på året ❤️

Gillar

Kommentarer