En vecka i April

Senaste veckan har flygit förbi. Det har att göra med att det är mycket som händer på jobbet just nu, och samtidigt har vi kunnat träffat vänner igen. Jag vill åstadkomma så mycket, medan man kan. Om den här friheten fortsätter in på hösten, så kommer jag nog bli mer lugn, men just nu känns allt fortfarande så ovisst - som om vi kan slängas in i lockdown igen om bara några veckor. Så jag lever för dagen, för stunden, och försöker hinna med så mycket jag bara kan medan det är tillåtet, liksom.

Jobbet bjöd på fika (läs: jag bjöd mig själv på fika från mitt hemmakontor). Grönt te och wienerbrödsfläta. Jag har haft några riktigt bra och givande möten på sistone, så jag firade att allt flyter på så bra just nu. Vi har sååå mycket jobb, men än så länge känner jag ingen stress över det. Mer tacksamhet att arbetet går bra och att jag har chansen att arbeta upp en årsbonus det här året med.

Att jobba med arkitektur är fantastiskt. Jag har länge arbetat i den kommersiella sektorn med kontor, shoppingcenter, teatrar osv, men nu ska jag också få sätta foten i residential. Så spännande! Inbillar mig att det kommer vara som building mode på The Sims. Vilken dröm 😂 Vi får väl se.

Jag försöker vara bestämd med hela "inga marsvin på mattan"-grejen, men jag har inte hjärtat att lyfta bort Billy när han ligger där i hörnet och vilar medan jag jobbar 😍 Min fina, lilla kille.

Vi har spelat tennis! Och vi har inhandlat nya bollar - självklart de officiella Wimbledon-bollarna. Bor man 20min från Wimbledon's centre court, så MÅSTE man ha riktiga tennisbollar. Jag köpte även ett par extra rör som pappa ska få, när jag en vacker dag får hälsa på honom igen.

Jag drömde häromdagen att jag och min man hittade en stor 4:a i Wimbledon Village med takterass, som vi köpte. För ca 4 miljoner kr. Jag vaknade upp och skrev genast ner min dröm (ni vet när man drömmer något som känns så logiskt, och som en fantastisk idé, att man bara måste komma ihåg den på morgonen). På morgonen googlade jag runt efter lägenheter i Wimbledon Village. Vet att husen är dyra, men hade ingen aning om vad en lägenhet kostar. Kanske skulle vi ta och flytta dit, till en lägenhet, innan vi har råd med ett hus? Jo hej. En 4:a kostar över 9 miljoner kr...

Min man har njutit av sina sista semesterdagar. Så sjukt egentligen att lärare får över två veckor påsklov. Han har inte jobbat sedan mars! På sin semester har han byggt en hylla till sig själv i sitt gaming room, där han kan ställa sitt glas haha (och där kände jag att jag gift mig med min pappa...). Den ska bara målas svart, sedan är den klar. Han har även målat vårt trapptäcke, som jag tar i ett annat inlägg.

Jag har gått flera promenader (några med min man), och Warwick Davis har cyklat förbi mig tre gånger inom loppet av ett par veckor! Han spelade Professor Flitwick i Harry Potter, och när jag var liten var jag besatt av Harry Potter och var övertygad om att jag var en Ravenclaw-elev. Så jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite starstruck varje gång jag ser Warwick. Min lärare och Head of House, typ 😄 12-åringen i mig är överlycklig. Han bor faktiskt här i närheten, så enligt min man är det inget konstigt att jag sett honom så mycket. Min man har sett honom betydligt fler gånger när han åkt till jobbet haha. Men ändååå. Cool granne!

Igår reste vi enda till East London och Stratford för att träffa vänner! Men jag tar det i ett annat inlägg, för solen skiner och jag vill sätta mig ute på terassen. Igår lyckades vi även äta den första lunchen på terassen för i år. Det blev resterna av lasagnen jag lagade i fredags - kanske inte superlyxigt, men så så trevligt. Jag ser fram emot vår och sommar och att kunna vara ute mycket mer! Känns som om jag skrivit det sedan februari, men nu så... NU borde det äntligen vara vår på riktigt, eller hur?! 😄

Gillar

Kommentarer