En växande familj

Kan inte förstå att ännu en helg passerat, bara så där. Jag är inte redo att ta tag i en ny arbetsvecka. Samtidigt är jag så glad att det numera är ljust ute, både när jag går till jobbet på morgonen, och hem från jobbet på kvällen. Jag längtar så mycket efter våren och sommaren, och att kunna klä sig i något annat än det tjockaste som finns i garderoben.
Men tills dess fortsätter jag att klä mig i grått, och myser runt i stickade tröjor och fodrade byxor med resår eller tie waist. Endast när jag städar eller precis har duschat är jag varm nog att gå runt i linne, så jag passade på och tog några bilder då man faktiskt kunde se "jag" under alla dessa tjocka klädesplagg.
I lördags firade vi min svärfar som fyllde år. Den första "presenten" han fick, var att komma till vår lägenhet och titta på ett par lampor som inte fungerar. Vi har inset lighting/spottar i hela lägenheten, och det finns några stycken som kastat in handduken. Vi har bytt glödlampor flera gånger, men min svärfar kunde konstatera att det är våra transformers som är trasiga. Vi har nu bokat en elektriker som kommer imorgon, och förhoppningsvis kan byta ut alla transformers.
Jag och min man följde sedan med min svärfar hem till honom där vi åt tårta och umgicks med resten av familjen. Vi fick träffa min mans brors nya flickvän för första gången, och jag gillade henne jättemycket. Hon är från Ohio, så bara dialekten var ett stort plus i mina öron haha. Vi allihopa (jag och min man, min mans äldsta bror och hans flickvän, min mans yngsta bror och hans flickvän + mina svärföräldrar) spelade Trivial Pursuit innan vi åkte till restaurangen Mimi E Coco för middag - en restaurang jag var lite nervös att besöka igen, eftersom jag efter senaste besöket fick matförgiftning och låg på toalettgolvet och spydde en hel natt 😂 det var dock 3 år sedan, och jag undvek getosten och ankan den här gången 😉
Jag beställde in svamp med ricotta och spenat till förrätt och kyckling med sparris i gräddsås till huvudrätt. Det var riktigt gott och jag slapp matförgiftning tack och lov 😉 Jag delade även på lite musslor med "den nya flickvännen. " Så roligt att vi har blivit fler i familjen! Jag ser fram emot Franska Rivieran med alla i sommar.

Gillar