En vanlig vardag

Tisdag den 12 januari, och jag har startat dagen med tidigt arbete från köksbordet och lite Andrew Belle som bakgrundsmusik. Dagens outfit (som så många andra dagar) fick bli en tracksuit, och håret har jag satt upp i en bekväm knut.

Hej. Jag satt även inlindad i en varm filt. Så mysigt att börja dagen så. Det är det absolut bästa med att arbeta hemifrån - ingen bryr sig om hur man ser ut eller vad man har på sig den där första arbetstimmen när man är som tröttast.

Mood. Billy öppnade inte ens ögonen när jag bytte vatten i hans vattenflaska. Han tyckte det var alldeles för tidigt. Marsvinen är så morgontrötta, precis som mig. De vaknar upp för en snabb frukost vid 9:00, och sedan sover de på dagarna tills ca 16:00. Först då lägger jag ut deras filtar på golvet, och ställer fram deras hus och leksaker, så de får springa runt, busa och tigga efter frukt och grönsaker.

Dagens lyx i vardagen fick bli ett vinglas med San Pellegrino (på glasflaska) och några skivor citron. Nu ska jag fortsätta jobba!

Gillar