En svart Michael Kors

När jag var i Kroatien 2015 köpte jag en fejk Michael Kors väska i hamnen. Inte världens bästa kvalitet då den höll sig fin i max ett år, men den var billig och jag älskade den. Älskar den faktiskt fortfarande, fastän det har varit hål i den i över ett år nu. Den är verkligen väl använd.
Men nu är det dags att ta farväl. Jag hittade nämligen en äkta väska i Portsmouth, som jag ska ha som jobbarväska istället. Jag måste ju försöka motivera mig själv att jobba nu i höst på något sätt, och en fin väska är alltid den perfekta motivationen.
Jag har nog inte tömt min rosa jobbarväska på ett år. Visste knappt vad jag hade i den. I väskan hade jag i alla fall mina bankdosor, pennor, frimärken, business cards, post it lappar, handsprit, paraply, lite värktabletter, plåster och ett måttband. Lite sånt som man behöver på mitt jobb!
Min nya väska är sååå fin. Den är från 2016 års kollektion, så den var lite billigare än de andra jag tittat på. 2016 kostade den ca 4200kr, idag kostar den ca 3600. Och så var det 50% rea på det, så jag köpte den för 1800kr (£160)! Det var alldeles för billigt för att inte slå till. Den är stor (kan få plats med jobbdatorn), har många fack och är supersnygg. What's not to love. 

Gillar

Kommentarer