En svart handväska

Något som ligger högt upp på min önskelista just nu är en svart handväska i medium/large storlek. Jag har bara en rosa Michael Kors väska och en brun/grå/guld Louis Vuitton (båda fejk, köpta i Kroatien). Det är jättesvårt att matcha med vissa kläder tycker jag. En enkel svart väska skulle jag kunna ha både till jobbet och på fritiden, samt matcha med vilka kläder som helst.

Favoritväskan är såklart den här väskan från Chanel. En gång i livet ska jag köpa en Chanelväska, men inte just nu. 70,000kr kostar den här godingen för den som är sugen.

Andrahandsvalet är denna väska från Michael Kors. Jag har som sagt en likadan i rosa, men fejkversionen. 3700kr kostar den här. Känns definitivt som ett rimligare pris om man jämför med Chanelväskan. Dessutom har jag bästa Michael Kors skorna jag skulle kunna matcha väskan med, men är det verkligen värt 3700kr just nu? Det är alltid frågan...

Om vi går ner i priset ytterligare, hittar vi den här stilrena väskan från Ted Baker. 2000kr kostar den. Dock tänker jag så här att om jag ändå vill spendera ett par tusen på en väska, kan jag lika gärna köpa Michael Kors väskan. Som jag hellre vill ha, och dessutom matchar mina skor.

Dela Ted Baker priset med 10, och vi hittar den här enkla men samtidigt quiltade väskan från New Look. Definitivt en enklare väska som skulle passa att ha till jobbet, där det kan bli lite dammigt ibland... Ja, jag skulle då inte ta med en äkta Chanelväska till jobbet haha! Som sagt, så är en svart handväska högt upp på min önskelista just nu, men jag skulle nog inte käpa en till mig själv just idag. Bra presenttips när jag fyller år dock, om ca 3 månader.

Gillar

Kommentarer