En söndag med familjen

På söndagen stod mer fotboll på schemat, men först åkte vi in till färg- och tapetbutiken med min bror. Mitt i allting har vi ju faktiskt blivit lägenhetsägare, och jag ville jättegärna ha en massa tips och råd från min bror som är målare. Vissa väggar vill jag måla, andra vill jag tapetsera, och efter vi varit i färgbutiken blev allting lite klarare. Dock fanns det inte tillräckligt med tid för min bror att varken tapetsera eller måla medan han var här, men jag känner mig ganska säker att göra det själv. I alla fall med målningen. Tapetseringen kanske får vänta ett tag, men man behöver ju inte göra allt på en gång heller.

Vi shoppade även lite på Sutton High Street (min mamma och min bror tyckte det var mycket bättre än i centrala London, med mindre folk haha), innan vi åkte till The Harvester för lunch med min mans familj. Det har varit en väldigt kall vecka i London, och vid den här tidpunkten började det faktiskt snöa lite. England klarar verkligen inte av snö, och min familj fick bevittna det från första parkett då en bil körde in i en refug och voltade ett par bilar framför oss på vägen… Ena passageraren lyckades ta sig ut, men föraren satt fast inne i bilen. De som bodde i huset precis bredvid var snabbast ut och ringde ambulansen, medan min pappa och min man pratade med föraren. Han var vid metvetande och sa att han inte gjort illa sig, men att han inte kunde ta sig loss. Som tur var hände det här också bara ca 100m från sjukhuset så ambulansen var väldigt snabbt på plats och kunde hjälpa. Det kunde gått riktigt illa.

Inne på The Harvester åt vi alla först deras salladsbar till förrätt. De har nämligen den godaste salladsbaren där inne, som ingår i priset. Det finns kall pasta, potatissallad, couscous, gurka, morötter, paprika, oliver, chillies, ananas, russin, nötter, rostad lök, massor med olika såser etc etc. Garanterat någonting som alla tycker om! Det jag gillar allra bäst är deras svarta oliver och blåmögelostsåsen. Mmm så gott. Till huvudrätt åt jag sedan kyckling med bacon, BBQ-sås och strips. Har ätit så mycket strips den här helgen, men jag kan verkligen inte få nog av det. Efter lunchen åkte vi sedan hem till min mans familj där vi tittade på mer fotboll och firade mamma med födelsedagstårta. Det var dessutom roligt för henne att se hur de bodde, och hon fick träffa deras hund och min mans mormor för första gången.

På kvällen fick jag sedan beställa pizza till min familj innan vi gick ut till den sista puben, vilket blev The Greyhound vid dammen. Min man stannade dock hemma eftersom han var helt slut vid den här tidpunkten. Alldeles för mycket svenska för honom inproppat på 2 dagar! Sedan jobbade vi ju båda idag, så han var smart och gick och lade sig lite tidigare än vad jag gjorde… Har varit väldigt trött idag kan jag säga, men lyckoruset från helgen är värt det. Blir dock en tidig kväll ikväll, och jag skulle nog helst behöva en till helg efter helgen! För att summera helgen som varit, har vi haft det väldigt trevligt. Mycket fotboll, många pubar, min bror har druckit mer öl än han gjort i hela sitt liv haha och vi har bara skrattat och haft det bra! Nu hoppas jag deras plan kommer iväg snart (det är ganska försenat eftersom det är snöstorm ute…) Längtar redan till vi ses nästa vecka!

Gillar

Kommentarer