En regnig hösthelg

Det har varit en mysig helg bestående av mycket mat, shopping och hemmamys.
På fredagskvällen öppnade jag en flaska rött. Vi har inte druckit rödvin på evigheter, vinstället är fullt med flaskor vi fått i present, och alla på jobbet pratade verkligen om vin hela dagen, så jag blev riktigt sugen. Men det var inte alls gott. Flaskan sade "lättdrucket, sött vin med röda bär", och det stämmer om man tycker om söta viner. Själv tyckte jag det var alldeles för sött så det blev bara två små sippar vin för mig 😂
Till middag beställde vi pizza från Dominos. Det blev en New Yorker med skinka, pepperoni och svamp, samt en nyhet; Mexicana med kyckling, paprika och en väldigt god mexicanasås. Mmm. Det jobbiga med att beställa takeaway är dock att de aldrig hittar till vårt hus, så en av oss får alltid springa ut på gatan, typ 200 meter, för att hitta takeawaykillen som alltid står på vår gamla gata och ser oerhört förvirrad ut. Kanske borde fortsätta beställa till den gamla adressen? 😂
Igår öste det verkligen ner regn hela dagen, så vi passade på att gå runt lite i butiker och shoppa. Jag var nöjd med vårt gamla, vita duschdraperi, men min man tyckte vi skulle byta ut det, så jag hoppade in i beslutsprocessen och bestämde färgen. Brunbeige passade superbra in med resten av badrumsinredningen.
Jag shoppade även min första julklapp, och nu kan jag inte sluta tänka på julklappar. Vill bara shoppa mer! I alla fall köpte jag ett par Nike skor till pappa. Han har letat efter ett par Tennis Classic i evigheter, men de verkar inte finnas längre. Jag hittade dock dessa (Court Royale) som jag tycker är väääldigt lika Tennis Classic... Slog därför till. Pappa kommer älska dem.
Jag har ett mål om att "uppdatera" sängen till en riktig hotellsäng. Jag vill ha ett fluffigare, luftigare täcke, lyxigare kuddar, ett riktigt snyggt quiltat överkast etc. Igår köpte jag därför två nya kuddar från Snuggledown by Norway. Är de så perfekta som jag hoppas och tror, kommer jag inhandla två till. Minst.
Det blev även lite lördagsgodis igår. Mitt absoluta favoritsnacks är ju pick n mix oliver, så kunde inte motstå det den här veckan. Marinerade oliver är seriöst bättre än godis. Och chips. Och choklad.

Idag skiner faktiskt solen, så min man lyckades övertala mig att följa med ut och springa imorse. Jag springer ju typ var 4:e månad, så det gick ju bra 😉 Allvarligt så har jag inga problem med konditionen, men brösten ömmar och känns som bowlingklot den här tiden på månaden, och dessutom fick jag världens mensvärk efter 2km, så jag vände hem igen. Nåja, jag försökte i alla fall!

Gillar