En kasse från Mango

Kände ett stort sug efter att uppdatera min höst/vintergarderob nu när september börjar lida mot sitt slut, och jag har sett de första gula bladen i träden… Jag bestämde mig därför för att shoppa loss inne på min favoritbutik just nu, som är Mango. Så fort jag går in där känner jag mig bara HEMMA. Det är som att kliva in i min drömgarderob där alla plagg bara lyser “Lindas stil”.

Så jag, som aldrig egentligen tillåter mig själv att shoppa längre, gick in på Mango och shoppade loss för glatta livet. Kom ut med en stor kasse innehållande fem plagg, men var endast £120 fattigare. Förutom kläderna, älskar jag även Mangos priser.

Jag var först och främst ute efter en stickad tröja som jag kan bära på jobbet över en skjorta en kall vinterdag. Jag inspireras mycket av businesslooken i herravdelningen just nu (finns det något snyggare på denna jord än en man i kostym?!), och när min man bär en stickad tröja över en av sina Ralph Lauren-skjortor dör jag lite. Stilrent, snyggt, professionellt. Jag vill också köra på den mer maskulina stilen, speciellt på jobbet. Jag gillar inte kjolar och färgglada klänningar.

Hittade den här perfekta, graå stickade tröjan som jag köpte i storlek S. När stickade tröjor är i normal fit brukar jag vilja ha storlek S, och när de är oversize går jag på storlek XS.

Sedan behövde jag uppdatera min basgarderob med en vanlig, vit skjorta. En skjorta som funkar till vad som helst, och som jag kan ha under min nya, gråa tröja. Jag hittade denna, med en riktig bra passform i storlek XS.

Något jag saknade i min garderob var också en kortärmad, svart blus. Var tvärsäker på att den här var svart i butiken (det stod till och med svart på prislappen), men när jag kommer hem och provar den mot mina svarta leggings är den definitivt navy blue. Tur att man passar i alla färger ;)

Jag älskar stickade tröjor när det blir lite kallare ute, men jag gillar även att gå runt i mysiga, stickade tröjor hemma på kvällarna (regardless of temperature). Hade redan hittat den gråa tröjan när jag stötte på denna; en stickad tröja i colourblock. Jag kunde inte motstå den. Tänk vad fint tillsammans med min cremefärgade vinterkappa och håret uppsatt i en knut! Så mysig.

Det sista plagget jag köpte var en cremefärgad, söt liten blus med trekvartsärm. På blusar köper jag alltid storlek XS för jag gillar inte när det materialet hänger för löst. Varenda liten detalj är perfekt på den här blusen, och knapparna är runda och träs igenom en liten ögla (som på min brudklänning).

Känner mig rent ut sagt lycklig efter den här lilla shoppingrundan, och det var höstmotivationen jag behövde just nu.

Gillar

Kommentarer