En höstlista

Det var faktiskt ganska skönt att ta pa sig en tjockare kappa och gå till jobbet med kylan bitandes i kinderna. Det var längesedan jag upplevde endast 5 grader på min morgonpromenad till jobbet, så det gjorde inte så mycket. Var mest mysigt. I alla fall; här kommer en höstlista!

Vad är det bästa med hösten? Att man kan mysa i soffan med fluffiga filtar, en kopp grönt te och levande ljus. Det finns alltid något bra att se på tv vid den här tidpunkten.

Vad kommer du äta i höst? Allt möjligt, men jag fokuserar på mindre kött och mer grönt. Vill bli hälsosammare.

Vad kommer du dricka i höst? Definitivt grönt te, men jag har också börjat dricka en kopp varmt vatten med en halv pressad citron varje dag för att hålla mig pigg och frisk. Första koppen är inte god men van vänjer sig, och nu har det blivit en riktigt bra vana.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst? Mina ankleboots om det räknas som ett plagg. Perfekta att ha till jobbet varje dag.

Vad gör du om dagarna? Jag jobbar långa pass i veckodagarna, kommer hem och lagar mat, lyssnar på podcasts, myser framför tvn. På helgerna ser jag till att vila upp mig inför veckan men samtidigt hitta på något roligt, som en belöning för veckan som gått.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? Jag jobbade på som jag jobbar nu, samtidigt var det en ganska frustrerande period eftersom vi väntade på besked om den nya lägenheten. Vi trodde att vi skulle kunna flytta in i oktober, men juristernas arbete drog verkligen ut på tiden, och det var svårt att inte veta någonting eller kunna planera sin framtid.

Favorit höstmånad? September. Första höstmånaden kan ju också ses som den sista sommarmånaden eftersom den brukar vara riktigt varm och fin. Det gillar jag!

Vad kommer du lyssna på? Podcasts. Rebecca Stella & Vanessa är min favoritpodd, tätt följt av Alice & Bianca. Lyssnar även på en hel del ted-talks.

Vad läser du? Läser olika nyhetsappar på mobilen/datorn, samt vissa bloggar. Bianca Ingrosso och Kenza är mina favoritbloggar.

Vad tittar du på? Jag och min man tittar ikapp Orange is the new Black. Vi är just nu på säsong 3 (hur har jag missat den serien?!). Tittar också på nya säsongerna av Keeping Up With The Kardashians och Wahlgrens Värld.

Vad var bäst med sommaren? Allt roligt jag sett och gjort, och alla fina människor jag umgåtts med 💕

Gillar