En härlig fredag

När jag jobbar hemifrån om dagarna, har det blivit min och mina marsvins nya tradition att allt låta deras bur stå öppen. Jag lägger sedan deras filtar på golvet, och ställer dit deras blå hus. Sedan får de gå ut och in som de själva vill under dagen. Jag märker hur glada de blir när de tex får vara med mig i köket när jag gör lunch, eller bara springa av sig lite när de känner för det. De är så duktiga, och vet var de får och inte får vara.

I fredags tog Billy en 3h lång nap under sin gröna handduk. Det började med att jag provade göra en koja åt dem när det snöade ute för några månader sedan, och de älskade att krypa in där under handduken och sova. De turas nu om, om vem som sover där (för de kan inte vara där samtidigt, då blir det bråk...) och det är så sött.

Bailey sov i buren som en falukorv, medan Billy sov under handduken.

På lunchen kunde jag äntligen sitta i solen i 20min, och det var så härligt. När jag sedan kom in och började jobba igen, virade jag in mig i en filt. Enligt mig och Billy var det alltså definitivt ett mysigt filtväder igår.

På kvällen gick jag och min man till tennisplanerna och spelade lite. Så roligt, som alltid. Kan ni hitta min boll på bilden? Det var ett litet hål längst ner i staketet på ena sidan, och självklart skulle min boll rulla under där, inte bara en gång utan tre gånger...

När vi kom hem gjorde vi middag och jag pratade med mamma och pappa. Vi lekte också med Pillowface-filtret. Jag tyckte direkt att min man såg ur som Paul Nassif, och jag är väl lite lik Adrienne Maloof. Vi kanske kommer se ut som dem om 30 år 😂

Är inte likheten slående?!

Allt som allt, hade jag alltså en väldigt härlig fredag med marsvin, jobb, tennis och videosamtal med mamma och pappa.

Gillar

Kommentarer