En grå lägenhet

Hade en trevlig kväll igår så det har varit en riktigt slö morgon. Behövde verkligen det. Idag håller jag alla tummar för min bror som försöker slå till på den här underbara lägenheten! Han är verkligen värd en egen lägenhet nu, efter så lång tid och så många visningar. Det är verkligen hans tur, så kan inte alla andra bara ta ett steg åt sidan, tack?!!

Det är så tråkigt att det alltid är någon som budar upp lägenheterna till det dubbla värdet. Då tvekar min bror att fortsätta buda och jag håller med. Jag ser stora röda dollar signs med minustecken framför ögonen när detta händer och tänker att dessa människor verkligen är idioter som väljer att belåna sig så högt. Men är de verkligen idioter eller inte? Jag vet allvarligt inte.

Bostadsmarknaden är något jag har svårt att förstå, den verkar alltid så himla osäker. Det borde inte vara logiskt att man kan sälja en lägenhet med vinst om några år, om man betalar två miljoner idag för något som egentligen är värt en miljon… Men priserna fortsätter ju bara att stiga. Hela marknaden borde krascha snart men samtidigt borde vår världsekonomi även blommat för fem år sedan…Istället krigar alla fortfarande för minsta lilla jobb, samtidigt som det bara blir dyrare och dyrare att leva… Men så länge man har en balkong som den ovan kanske det är värt det? Haha.

Jag har ingen positiv syn på omvärlden, men det åsido: Huuuur fin är inte den här lägenheten?! Jag älskar grått, och de som bor här nu har verkligen tagit fram den gråa färgens bästa sidor! Jag förstår att min bror är kär. Det är jag också, och jag kommer bli så jäkla glad för hans skull om han lyckas köpa den. Hoppas på det bästa, som alltid. Jag håller alla tummar jag har!

Gillar

Kommentarer