En dryg månad till jul

Vi har lite delade åsikter om när man får börja julpynta här hemma. Min man håller stenhårt på "inget pynt före december", medan jag tycker det är okej att pynta tidigare, eftersom det här året ser så annorlunda ut. Vi alla kan behöva lite tidig julstämning i år!

Jag ville egentligen sätta upp granen i helgen som var. Vi firar ju jul på varsitt håll, och aldrig här hemma, så därför tycker jag det är mysigt att pynta tidigt och liksom kunna njuta av allt så länge som möjligt innan julafton. Sedan kommer jag hem från Sverige och allt är över liksom. Men jag väntar väl till december då... med granen. Men inte med småpyntet!

Jag tog fram mina julljusstakar, lite tomteservetter och juliga doftljus, och placerade dessa runt om i huset. På bilden ovan kan man se min Skultunaängel som jag fått av min farmor.

Dessa yankee candles fick jag i present förra året. Jag valde att tända Snowflake Cookie redan igår kväll. Åååh, det luktade jul blandat med vit choklad haha. Jag ändrade även min bokstavslampa, så den nu också har hela tomtefamiljen på sig.

Jag sade ingenting till min man om det här, utan gick loss när han var på jobbet. Men han märkte ganska snabbt vad som hade hänt. Jag gillar att han är en man som faktiskt lägger märke till detaljer, och inte alls lika ignorant som tex min pappa eller bror. Skulle jag färga håret svart tvekar jag om de ens skulle märka det.

Min man erkände i alla fall att han tyckte jag hade gjort det mysigt. Och tänk vad glad man blir av att bara ändra på några små detaljer hemma. Ser fram emot om en vecka då även granen kommer få komma upp!

Och förresten, min man kom hem med denna bukett rosa rosor till mig och sa att det var ett "tack för att du inte klätt granen än." .... Och där stod jag och log, och visste inte alls hur jag skulle svara eftersom hela huset numera var fyllt av julpynt. Ingen gran dock 😉🎄🎅

Gillar

Kommentarer