En dag på Stan

Torsdagen den 28:e december tillbringades i Västerås City med min man och mina föräldrar. Vi gick först runt på stan och shoppade lite innan vi åt en sen lunch på New York Grill & Bar.
Jag var redan nöjd med det jag shoppat veckan innan, och skulle bara haka på de andra. Men när det fanns mina favoritbaslinnen inne på Cubus för endast 59kr fick jag lov att köpa ett i rosa. Min man köpte en ny jacka och ett par nya skor. Min pappa köpte också en ny jacka, och min mamma hittade en fin, grå topp till sig själv.
Sedan åt vi alltså lunch på New York Grill & Bar; ett ganska nyöppnat ställe i Västerås. I alla för mig som inte hunnit varit dit än. Vi alla delade på en Nachostallrik till förrätt, och sedan åt min mamma och pappa en supergod, krämig pepparbiffpasta (tänker beställa den nästa gång jag är där!). Jag och min man åt hamburgare.
Jag valde deras italienska hamburgare som hette Rocky Graziano. Mozarellan och oliverna lockade mig. Det var en riktigt god burgare, men jag hade önskat att den också hade serverats med någon god dressing. Den var lite torr. Hade i alla fall bbq-sås bredvid och dippade i. Notan betalade jag. Älskar att kunna bjuda på luncher/middagar!
Efter vi ätit och shoppat tillräckligt, var vi sugna på en drink uppe i Skybar, men det var såklart stängt som vanligt. Så vi hamnade på Allstar istället där jag drack ett glas vin och resten drack ett par öl. Sedan ringde vår "toastmaster" och ville att vi skulle komma hem till dem för fler drinkar! Det var trevligt, fast det blev lite sent och jag var dötrött morgonen efter när vi skulle åka till Göteborg.

Gillar

Kommentarer