En dag hos min bror

Den 27:e december tillbringades hos min bror. Det var en riktigt mysig dag. Jag åkte dit med mamma och pappa, och vi köpte Burger King med oss.
Vet inte hur längesedan det var jag åt deras Crispy Chicken Meal, men det var fortfarande lika gott.
Sedan åkte mamma och pappa hem, och jag och min bror lekte med hans nya julklapp; en våg som inte bara mäter vikt utan även fettmassa, muskelmassa, benmassa och kroppsvatten. Jag hade normala värden i allt förutom kroppsvatten, där jag ligger högre än det normala. Blev inte så förvånad eftersom jag ofta känner mig svullen haha.
På kvällen kom min man dit med bussen från Arlanda, och vi gick till Kristiansborg för att köpa med oss thaimat hem. Min bror rekommenderade ett ställe som heter Gröna Woken, och det var verkligen en bra rekommendation. Så gott!!
Till "efterätt" skålade vi i Pimms i min brors nya glas som han fick i julklapp. Blev inte världens nyttigaste dag precis med Burger King och thaimat, men man måste få unna sig över jul 😉 Min bror ville sedan bestämt gå till ICA halv 10 på kvällen för att köpa chokladdonuts men då sa jag ifrån. Vi åt lite vindruvor istället och tittade på filmen Dinosaurier - en film vi (framförallt min bror) älskade när vi var små. Den var ju nästan lika bra fortfarande 😂
Jag sov sedan i soffan, och min man sov på en madrass på golvet. Tycker alltid det är så mysigt hos min bror och vi har det alltid så roligt tillsammans. Önskar vi bodde lite närmre varandra så jag typ kunde hänga här varje helg.

Gillar

Kommentarer