En beige makeover i badrummet

Vår svarta badrumsmatta köpte jag när vi flyttade in i vår första lägenhet 2015. Den passade så bra in där, i det vita badrummet med vita väggar och vitt kakelgolv. Likaså de svarta handdukarna, som jag också köpte då. De har inte passat in lika bra i vårt nuvarande beiga badrum, och för en vecka sedan kände jag att det var dags att göra om lite. Så jag gick in på IKEAs hemsida och klickade hem en likadan badrumsmatta som vi har i svart (älskar den! Så mjuk och bra. Toftbo heter den), fast i beige.

Rummet blev genast ljusare, men jag slutade inte där. Jag klickade även hem en ny tandborstshållare och en ny tvålpump, också i beige för att matcha golv, väggar, drapperi och toalettlock som vi redan hade.

Fastän jag inte kunde se färgen i verkligheten, så lyckades jag välja EXAKT samma beiga nyans på tandborstshållaren och tvålpumpen, som på toalettlocket. Det blev så fint.

Jag köpte även nya handdukar i beige och vitt. Tyckte det var så fint att halva handduken är vit och den andra halvan beige. Jag köpte tre stycken eftersom vi har varsin handduk här hemma, och sedan en gästhandduk.

Tänk att den här lilla förändringen kan göra en så glad! Jag behövde verkligen det här. Allt matchar så himla fint i vårt beiga badrum nu. Jag älskar ju mörka färger på inredning, men jag har kommit fram till att de snyggaste badrummen går i vitt och beige eller vitt och ljusgrått. Trots de neutrala färgerna så känns det som vår här inne nu!

Gillar

Kommentarer