En annorlunda jul

Min julafton blev väldigt annorlunda. Har aldrig befunnit mig i England den 24 december, och det är ju rent ut sagt deprimerande att vakna på julaftonsmorgonen utan snö, utan familjen och utan den svenska julmaten. MEN det blev en trevlig dag ändå!

Jag satte på mig min elf-tröja och lockade håret som planerat. Jag och min man tog en morgonpromenad i SOLEN och sedan blev det ett 3h långt videosamtal med mamma, pappa och min bror.

Så glad att jag har min man. Han gör varje dag speciell 😊

Jag fick se julmaten, men inte smaka. Tur att jag och min man lagade köttbullar, ägghalvor, skinka med Slotts senap och rödbetssallad förra helgen. Då känns det inte som om jag missar lika mycket, liksom.

Via videolänk öppnade vi julklappar. Min bror fick öppna mina, och jag visade upp mina presenter som jag skulle tagit med mig till Sverige. Jag ser fram emot när vi ses nästa gång och får byta dessa julklappar i verkligheten!

Av min bror fick jag bland annat en Burberry-snood och en Versace t-shirt. Av mamma och pappa fick jag massor med svenska snacks, varma strumpor och den finaste fönsterlampan format till ett hjärta.

Det blev självklart lite marsvinsgos med mina julegrisar också. De är väldigt glada att jag stannade här och aldrig åkte. De får ju så mycket uppmärksamhet nu 😉

Istället för en julmatsmiddag, åt jag och min man sedan pizzor på kvällen. Vi beställde dessa från en italiensk restaurang runt hörnet. Jag valde en vegetarisk pizza och den var så god. Allt som allt blev det en bra dag, trots allt.

Gillar

Kommentarer