En välbehövlig, lugn helg

JA, äntligen är det fredag!

Landade i London sent i söndags kväll och sedan dess har det bara varit jobb, jobb och mer jobb för oss. Vi har försökt packa upp lite hemma, handlat mat osv, men har inte riktigt hunnit med allt vi borde. Imorgon ska det därför bli skönt att kunna sova ut och sedan ta tag i saker. Ska bland annat sätta in lite bröllopspengar på banken, samt skicka iväg 25% till Cancerfonden och Cancer Research UK. Har tänkt skicka gåvan till Cancerfonden i morfars namn, nu när det snart är ett år sedan han gick bort. Sedan måste vi handla mer mat, prata med vår jurist (verkligen ingenting har ju hänt på lägenhetsfronten på två veckor! Det är alltid så; vill man få något gjort måste man göra det själv…), packa upp det sista, betala andra hälften av min bruklänning osv. Få lite mer koll på vardagen igen helt enkelt.

Imorgon kväll ska vi sedan fira min svärmors födelsedag. Hon fyller egentligen inte år förrän på tisdag, men det passade alla bättre att fira den här helgen. Så vi ska gå till en mysig, liten italiensk restaurang här i The Beeches. Ser fram emot det – jag vill höra vad de tyckte om dagen de tillbringade i Sthlm – och samtidigt bara umgås med folk igen. Det är så osocialt att jobba. Sedan på söndagen måste jag ut och springa. Mår inte bra av all den här maten längre haha.

Jag och min man har varit gifta i två veckor imorgon, och det känns fantastiskt. Tiden har gått väldigt fort, för fort. Om jag skulle kunna, skulle jag definitivt göra om dagen igen och igen. Den var ju helt underbar. Allt känns likadant nu som innan såklart, fast bättre på ett sätt. Känner mig mycket närmre all min släkt och mina vänner efter bröllopet. Dessutom ser jag till att vara mycket snällare mot min man nu. Det känns som om jag verkligen borde det nu när jag är hans fru. Borde det egentligen inte vara tvärt om? Skulle ju varit snällare mot honom innan, för det var ju lättare för honom att bli av med mig då haha! I alla fall vill jag bara vara the best wife I can be, och jag tror jag lyckats so far!

Gillar

Kommentarer