Hemmafest i Tooting

Gårdagen var rolig. Vår vän från universitetet har precis flyttat från Wimbledon till Tooting Broadway, och bjöd därför in till ett housewarming party 🍾🍻

Innan dess, på eftermiddagen, mötte vi dock först upp min mans bror, och min mans bästa vän från universitetet. De "lärde känna" varandra på vårt bröllop och har dejtat sedan dess haha. Det är lite konstigt fortfarande; speciellt för min man. Hans bästa tjejkompis från universitetet dejtar hans bror, liksom... Samtidigt kan det vara roligt med, som igår.

Vi gick till en finare pub som hette The Castle i Tooting Broadway och åt middag. Tror jag aldrig ätit en dyrare caesarsallad förut - priserna kunde jämföras med det femstjärniga hotellet i Palma - men det var riktigt god mat och härlig stämning därinne. Från att ha gott och druckit alkohol varje dag i Palma, har jag endast druckit ett glas Prosecco på två veckor, så det var riktigt gott med ett glas vin!

När vi hade ätit klart gick vi ned ett par gator till vår väns housewarmning party, och det var riktigt trevligt där. Jag nämnde en speciell person under middagen som jag var nära under universitetstiden och saknar, och när vi kom till festen stod han bara där i köket. Hur härligt var inte det! Tror jag tillbringade största delen av kvällen med honom haha.

Det var så roligt att se många kända ansikten från universitetet igen, fastän vi såg några på bröllopet för bara några veckor sedan. Också roligt att lära känna nya människor. Jag föredrar hemmafester över utgångar alla gånger. Det blir mycket mysigare (och billigare). Jag och vännen som min mans bror nu dejtar, hade två flaskor vin att dela på, och precis när vi pratade om att vi alla är så mycket mer "classy" nu än på universitetet, och dricker vin istället för hemmagjorda häxblandningar, kom en annan vän och hällde gin i våra vinglas... Jag som HATAR gin, men han trodde inte på mig. "Det är ett fint märke, det är inte billigt gin" försökte han intala mig, som om det spelade någon roll. Gin är det äckligaste jag vet 😣

Som sagt var det en jättetrevlig kväll, och en rolig fest. Vid 2 tog vi en taxi hem tillsammans med min mans bror och vår vän som sov hos oss. Sedan var vi faktist ut och sprang imorse. Trodde aldrig jag skulle orka, men det var faktiskt riktigt uppfriskande. Och nu sitter jag i soffan och tittar på fotboll medan min man lagar söndagsmiddagen. Vilken härlig helg det varit.

Gillar

Kommentarer