Jag känner mig sjuk

Here we go. Min man har varit sjuk i över en vecka, några kollegor är/har varit sjuka – överallt ser jag sjuka personer som hostar och nyser omkring mig. Kände på mig att jag inte skulle kunna undgå en förkylning den här gången, och jag hade rätt. Började känna av halsen lite igår och vaknade med världens halsont och feber imorse. Det är alltid så min förkylning börjar. Halsont, feber och ont i kroppen som senare går över till hosta, förkylning och på slutet tappar jag rösten. Antar att det kommer se liknande ut den här gången.
Jag sitter på jobbet och verkligen brinner upp just nu. Egentligen skulle jag bara vilja ligga i min säng och sova men det kan jag inte. Det kanske är acceptabelt att stanna hemma för en förkylning i Sverige, men det är det inte här tyvärr. Halsen och den svaga, onda kroppen gör det svårast att jobba. Men det brukar samtidigt gå över på ett par dagar, så det är bara att hålla ut. Sedan gör det inte så mycket att man tappar rösten. Det kan vara ganska skönt ibland haha.

.

I alla fall försöker jag jobba på medan min pappa stör mig genom att skicka bilder och videos från Spanien. Han är nämligen i Madrid just nu och såg Athletico Madrid vs Chelsea igår. Lite avundsjuk att de fick se en sådan bra match, men samtidigt var jag ju på fotboll senast förra veckan (och jag fick se fler mål…) Nej, det som stör mest är hans videos på när han dricker sangria i solen. Det vill jag också göra. Fast samtidigt har jag ju så ont i halsen att jag inte vill dricka eller äta någonting just nu, så dessa bilder gör mig inte så avundsjuk som de kanske borde haha.

Dags att försöka få i mig något att äta nu (vill inte!). Man vet att man är sjuk när man normalt sätt skulle vara vrålhungrig om man inte ätit något på hela dagen, och nu vill jag inte ha någonting... Det blir i alla fall inte sangria fö​r mig just nu, jag blir glad om jag får i mig lite vatten och en brödbit. Sedan ska jag fortsätta jobba to the best of my ability. Full fart mot kvällen, så jag får gå hem och sova! Imorgon ska vi sedan ha en Macmillan Coffee Morning på jobbet, vilket är ett charity event för Macmillan’s Cancer Support. Hoppas halsen är bättre då så jag kan njuta av alla tårtor och kakor. Troligtvis inte ä​n, men man kan ju hoppas.

Gillar

Kommentarer