Familjen kommer hit

Som om inte Sverige över jul och Göteborgsresan över nyår vore nog, har jag nu också bokat flygbiljetter till min härliga familj (mamma, pappa och min bror), så de kommer komma hit i december och hälsa på mig!

Mamma fyller 50 i december och hon ville göra något speciellt då, och att komma hit skulle verkligen vara speciellt för henne. Hon är nämligen så himla flygrädd att hon inte har suttit i ett plan sedan 2005. Det är inte rädslan för att krascha som skrämmer henne, utan rädslan för att må dåligt, vilket jag tycker gör situationen så mycket svårare. Hon har nämligen brottats med yrselbesvär i många år, och vågade sig till exempel på att börja åka hiss igen senast förra året.

Jag tycker självklart inte om att se mamma må dåligt, men jag tror att hon skulle klara av en 2h flygresa mellan Sverige och England mycket bättre än hon själv tror. Det är ju till exempel ingen flygning över höga berg eller i tropiska klimat som gör lufttrycket mycket mer "tryckande" i öronen. Det är en bekväm resa.

Hon har byggt upp en väldigt stor mur av rädsla och oro inför att flyga, vilken kommer vara svår att rasera. Men jag hoppas att hon kan slappna av med några starka shots på flygplatsen innan haha och att resan sedan inte är så hemsk som hon själv inbillat sig. Att hon istället mår som vanligt och vill komma och hälsa på mig mycket oftare efteråt! Tycker i alla fall det är riktigt stort att hon vågar ta det här steget efter så många år, och det ska bli så roligt att ha hela familjen här över en långhelg! Jag ser verkligen fram emot det och hoppas, hoppas att flygresan kommer gå superbra för mamma! ❤

Gillar

Kommentarer