Lördag och jag mår dåligt

Det var tråkigt att bli sjuk igen när man precis genomgått en två-veckors förkylning. Torsdagen var jättejobbig med halsvärk, feber och ond och svag kropp igen. Jag gick och lade mig redan kl 8 på kvällen. Kände verkligen att jag behövde minst 11h sömn om jag skulle orka med fredagen på jobbet. Vet inte om jag låg vaken hela natten, eller om jag sov; det enda jag kommer ihåg var att jag hade väldigt många obehagliga "vakna" drömmar. Där jag tror att jag är vaken fastän jag inte är det. Eller var jag det? Ingen aning. Jag låg i alla fall i en pöl av svett, frös så in i norden och stirrade upp i taket.

Man vet också​ att man är dålig när man är med i en gruppchat, och alla skriver till varandra kl 11/12 på fredagskvällen, men själv ser jag inte dessa 78 meddelanden förrän klockan 7 på lördagsmorgonen. Då har jag vaknat och är pigg, men alla andra sover! Jag har verkligen vant mig vid att sova senast kl 10 och vakna 6/7 på morgonen. Livet är så roligt när man är sjuk...

Jag ska i alla fall försöka ta mig in till centrala London nu och säga grattis till en vän som fyller år. Hon valde att ha en heldag med typ 15 pubar/barer alla skulle besöka, men det orkade jag verkligen inte haka på. Jag kan inte dricka något och kommer nog vara helt slut så fort jag kommer fram, men jag vill ändå säga grattis, ge henne en present och vara lite social i alla fall. Det börjar bli tråkigt med jobb - soffan - sängen - jobb - soffan - sängen. Väldigt ekonomiskt att hålla på så i nästan 3 veckor, men dock så omotiverande. En timme eller två på stan ska jag orka.

Jag är beredd på alla gravidkommentarer, men jag tänker avstå akoholen. Det är inte värt det när man är sjuk. Det lockar inte alls. Det lockar mer att umgås med alla lite snabbt, och sedan komma hem igen och se det nya avsnittet av Wahlgrens Värld innan läggdags. Och spela lite Fight List. Jag är ju som sagt pensionär just nu och sover innan kl 10. Nej gud, inte ens pensionärer sover så tidigt. Min mormor lägger sig aldrig före halv 12... Förhoppningsvis är det här sista helgen man mår dåligt på ett bra tag. Jag tycker jag har tagit min del av vinterinfluensen nu liksom. Nu ä​r det nå​gon annans tur.

Gillar