Idag för 5 år sedan

Jag hatar verkligen facebook, men det är roligt när en massa minnen poppar upp från en tid då man hatade facebook lite mindre. Idag är det tydligen hela 5 år sedan jag träffade min mans familj, min svärfamilj, för första gången. Det var kanske ganska sent i vårt förhållande ändå (vi hade varit tillsammans i 6 månader), men ingen av oss ville ta allt för seriöst för fort.

Jag kommer ihåg hur min man bjöd mig hem till hans familj i London över firework-weekend (Guy Fawkes Night) första veckan i November. Vi reste tillsammans upp från Portmouth, och min mans mamma kom och hämtade oss på tågstationen i Wimbledon. Hon var sjukt nervös, och ursäktade sig gång på gång att hon var en dålig bilförare, men fastän det var en ganska hackig biltur och jag nog feared for my life där ett antal gånger, verkade hon samtidigt så himla snäll och underbar. Vi åkte och hämtade upp min mans yngsta bror från sin fotbollsträning, vilket var ett minne som han faktiskt nämnde i sitt bröllopstal. Hur alla hans lagkamrater plöstligt slutade spela, stirrade på mig och sa “who’s that fit blonde?” Redan då förstod han att hans äldsta bror hade kammat hem en 10-poängare haha (enligt hans bröllopstal)!

Jag tror sen att vi åt pizza på kvällen, och då fick jag även träffa min mans andra bror. Han har alltså två yngre bröder; en som är lika gammal som min bror (95:a) och en som är född 98. Kommer ihåg att vi alla sedan gick och såg fyrverkerishowen i Morden Park, och även spelade alfapet där någon gång. Det var något min mans mamma nämnde i hennes bröllopstal; hur hon skämdes när jag som var svensk vann stort över alla engelsmän. Vad kan jag säga? Jag är skicklig på spel och har alltid varit det. Jag förstår inte folk som spelar något och blir förvånade när de vinner. Jag blir förvånad om jag INTE vinner. På vad det än är 😉

Tydligen gjorde jag ett väldigt bra first impression på alla den helgen, och de gjorde det på mig med. Jag fick inte träffa min mans pappa just den gången, eftersom han var i Indien och jobbade, men om jag kommer ihåg det rätt så kom hela familjen ner till Portsmouth några veckor senare och vi åt middag på Strada eller Café Rouge. Kommer ihåg hur jag tyckte de var en riktigt trevlig, mysig familj och det tycker jag fortfarande. Facebook bringar som sagt upp ganska fina minnen till ytan ibland.

Gillar