Another Southampton trip

Igår bar det av till Southampton igen! Vi hälsade på min mans yngsta bror som studerar på University of Southampton. Nu går han andra året på universitetet och bor i ett hus med fyra andra. Det var roligt att se hur han bodde, och hälsa på hans housemates. Liksom den tidigare Southamptonresan, bilade vi ner till sydkusten i min svärfars blåa sportbil, som verkligen inte är gjord för tre personer i baksätet... Det är så sjukt hårt och obekvämt att sitta i mittensätet, och det finns inget stöd alls för ryggen. Man sitter typ framåtlutad som en böjd banan. Jag hade ingenstans att ha benen heller, fastän jag är kort... Nej, riktiga bilar ska det vara. Jag skulle inte säga nej till en babyblå Lamborghini, men annars föredrar jag verkligen rejäla bilar med bekväma säten, speciellt som passagerare.
Väl framme i Southampton blev det lite shopping i West Quay på eftermiddagen. Älskar verkligen det shoppingcentret; nog det bästa i England enligt mig. Jag hittade flera snygga stickade tröjor inne på Zara som jag föll för, men självklart fanns de inte i min storlek. Inte ens online fanns dessa tröjor i xs... Det enda plagget i storlek xs i hela butiken var en sammetsgrön morgonrock. Inte direkt det jag var ute efter. Inte konstigt att jag tycker shopping i butiker bara blir tråkigare och tråkigare. Storlek xs finns ALDRIG längre. Antingen är det för många av oss i världen med samma storlek, eller så diskrimineras vi "små" personer för att plus size is the new normal. Inte okej.

Istället köpte jag lite smink, letade julklappar och var smakråd till min man och hans bror som köpte byxor. Nu efteråt när jag ser bilden jag tog här ovan, ångrar jag dessutom att jag inte köpte trosor på Victoria's Secret. 7 par för £25?! Vilken deal! Kanske besöker Londonbutiken nästa vecka. En annan butik jag vill besöka nästa vecka är Primark. Trodde jag aldrig skulle säga det. Primark är en sån där typisk upphypad lågprisbutik som turister älskar, men kvaliten är absolut den sämsta i världen. Jag HATAR Primark. Dock har de gjort om en stor avdelning av deras butik på Oxford Street där de nu BARA säljer Harry Potter-kläder och heminredning. Tönten i mig måste dit. Tönten i mig vill ha en Ravenclaw pyjamas för att göra 11-åriga Linda riktigt lycklig.

I alla fall, tillbaka till Southampton; På kvällen gick vi sedan till en thairestaurang som heter Thaikhun och åt middag. "Autentic Bangkok Street Food" serverades där, och fastän jag själv aldrig varit i Thailand kunde jag uppleva den thailänska atmosvären där inne och hålla med. De hade till och med en thailänsk cykeltaxi utanför. Maten var dessutom underbart god. Vi alla delade på en massa olika förrätter (vårrullar, dumplings, kycklingspett, små biffbollar, thailänska räkchips etc etc), och till huvudrätt åt jag sedan deras Beef Noodles. Sååå gott. Drack även rött vin till maten (vi delade på en flaska), och jag beställde även in en Pornstar Martini från deras cocktailmeny. Jag vill jättegärna tillbaka dit. älskade atmosvären med hög musik, och det var som att äta "på gatan" fastän vi var inne i en restaurang. Tror dock atmosvären är ännu bättre när det inte är Halloween. Alla waiters/waitresses var utklädda till Batman, häxor och spöken igår kväll. Jag har helt glömt bort att det är Halloween den här helgen. Orkar inte fira det i år.

Gillar

Kommentarer