5 restauranger jag vill till i London

Dagarna blir kortare och kallare. Jobbet är tröttsamt och semestern långt borta. Men det finns många sätt att öka höstmotivationen. Jag har gjort en lista på restauranger jag vill besöka i höst/vinter. Att skapa trevliga små “mål” gör verkligen mycket för min motivation, och mat är nog den allra största motivationen här i livet haha.

Enoteca Turi

Italiensk mat har verkligen fastnat på min hjärna just nu. Och hjärta. Skulle därför verkligen inte säga nej till att åka tillbaka till Italien snart, men innan dess vill jag prova på en av Londons bästa italienska restauranger som ligger i Sloane Square. Ge mig pizza, pasta och burrata nu tack!

Sketch London

Alla kändisar går till Scetch i Mayfair och jag vill också. Deras design och inredning, samt franska mat ska vara världsklass. Jag vill jättegärna njuta av en brunch där med en vän, eller gå dit för en lyxig middag med min man (Egentligen vill jag mest gå dit för de äggliknande toaletterna. Hur häftigt?!). I höst/vinter tycker jag därför det är dags att unna mig lite Mayfair.

Swingers Golf

Jag och min vän sa att nu tar vi våra män och går till Swingers en kväll! Det låter värre än vad det är, för egentligen är det ett minigolfparadis för vuxna. Det har alltså ingenting med partnerbyte att göra. Man spelar minigolf (adventure golf) samtidigt som man dricker goda alkoholhaltiga drycker. Sedan kan man också äta middag innan eller efter minigolfen. De har liksom 3 restauranger att välja bland och alla verkar toppen! Och allt det här tar plats under 30 St Mary Axe, eller The Gherkin som de flesta känner till byggnaden som. Vi bara måste dit.

Princi London

Här kan man äta pizza i mängder! Princi är som ett “pizzacafé” eller ett finare snabbmatställe där pizzorna ligger framme liknande en pizzabuffe, och där du sedan väljer ut vad du vill äta från alla 100 olika alternativ framför dig. Antingen kan man äta direkt i restaurangen eller så finns det hemkörning. Det går dock inte att boka bord där, utan är mer som ett snabbt lunchställe dit du går ganska oplanerat. De ser verkligen ut att ha sjukt goda italienska pizzor därinne så därför vill jag dit och prova!

The Breakfast Club

Har alla varit på Breakfast Club förutom jag? Liksom Princi är det mer ett lunch (eller frukost) ställe vilket du går till spontant, eftersom det inte går att boka bord i förväg. De ska ha väldigt goda mackor därinne vilket lockar mig dit; jag har nämligen spanat in deras ceasarkycklingwrap med sötpotatisstrips länge, länge... Alltså stripsen är INUTI wrappen. Låter sjukt, låter gott. Det här stället måste också provas snart!

Gillar

Kommentarer