Vilken upplevelse

Det här är definitivt den värsta influensan jag varit med om. Dag 23 idag (dag 32 för min man), och jag antar att jag har ganska många dagar kvar innan jag blir helt återställd. Jag tror det största problemet är att jag inte kan vila så mycket som jag egentligen borde. Jag måste jobba; här i England sjukskrivs man inte för förkylning, influensa, halsinfektion, öroninfektion eller lunginflammation. Det är bara att köra på helt enkelt fastän det är riktigt tufft vissa dagar. Jag avundas min man som har semester nästa vecka och kan vila - på riktigt.

Inatt vaknade jag upp av att ögonlocken hade svullnat och klistrat ihop sig, samt att hela halsen var alldeles öm och tjock igen. Försökte dricka lite vatten, och det var verkligen som att försöka svälja ner en stor taggtrådsboll. Det gjorde förbannat ont enda upp i öronen. Det postiva med att ha en öroninflammation är i alla fall att jag har ett konstant lock för, speciellt det vänstra, örat och därför också har försämrad hörsel. Det är jätteskönt på jobbet eftersom jag har märkt att man blir mindre stressad av att höra sämre. Den största stressfaktorn här i livet är nog ljud, så känner jag mig riktigt stressad i framtiden ska jag defnitivt gå runt med öronproppar.

Planen i helgen är som sagt att bege oss till sydkusten och stanna hos några vänner. Behöver verkligen komma bort ett tag. Kanske kommer jag må sämre av det, kanske mår jag bättre. I alla fall så är jag trött på att bara ligga hemma och vila så fort jag inte jobbar. Blir jag sämre av en rolig helg, har i alla fall min man semester nästa vecka så han kan ta hand om mig då. Man kan inte endast fokusera på att kroppen ska må bra, utan man måste må bra i skallen också. Vi kämpar vidare!

Gillar

Kommentarer