Elite Plaza Göteborg

När vi var i Göteborg valde vi att bo på Elite Plaza Hotell. Ett lyxigt hotell med Svea Hof som hotellrestaurang, och som dessutom låg mitt i centrum så vi hade nära till allt. Ångrar inte det valet!

Jag älskar att boka hotell månader i förväg, för då hinner man glömma bort hur hotellrummet ser ut. Gillar att överraska mig själv med vilket fint rum/hotell jag valt haha. Man blir liksom stolt över sig själv när man öppnar dörren och trivs direkt för att färgerna och inredningen är heeelt i min smak. Och min mans smak med såklart. Han säger att han inte bryr sig om inredning, men jag märker ju att han faktiskt bryr sig mer och mer. Förut kommenterade han aldrig inredning, men nu kan han liksom säga att han spyr på sin mammas matta eller tycker speglarna inne på IKEA är de fulaste han sett. Jag tycker om att ha det fint och välorganiserat, och fastän min man klagar på min OCD ibland så vet jag att det smittat av sig lite. Är man van att ha sin omgivning välstädad är det svårt att sedan kunna slappna av när det är stökigt.

I alla fall var vårt hotellrum på Elite Plaza Hotell i Göteborg väldigt fint med högt i tak och en end of bed bench! Har alltid velat haft en sådan, men tror tyvärr det blir lite för trångt i vårt sovrum. Dessutom slänger man ju oftast bara sina kläder på den, så det kanske inte är så bra att uppmuntra det. Då kan det snabbt se stökigt/slarvigt ut istället för fint och lyxigt.

Vårt rum låg på nedervåningen, våning 1, men det gjorde ingenting. Vi var inte där för att se den mest magiska utsikten över Göteborg man kunde uppleva, utan endast för att sova haha. Rummet var litet men mysigt, med ett stort badrum och en tv som funkade utmärkt att se Wedding Crashers på! Vår utsikt var på gatan och byggnaden bredvid.

Som sagt var det väldigt högt till tak, och i taket hängde en stor ljuskrona som jag blev lite förälskad i. Något liknande skulle jag vilja ha i vårt nya sovrum, men vi har spotlights där just nu. Vi får se om vi kommer ändra på det. Just nu orkar jag inte ens tänka på hur mycket det är att fixa med i nya lägenheten… I alla fall betalade vi 1200kr för en natt på Elite Plaza Hotell. Det var det värt det, för då fick vi sova i en mjuk härlig säng samt äta en bufféfrukost på fina Svea Hof!

Gillar