El Nido

Igår kväll gick jag och min man ut i regnet för att titta på fotbollen (Man U - Newcastle) på en pub och sedan äta en god middag. Vi hamnade på The Star som verkade vara enda puben i närheten som visade fotboll och inte rugby. Har aldrig förstått mig på rugby. Var hemma hos en killkompis en gång och såg en match, men jag förstod ingenting och hade noll intresse för att lära mig reglerna. Nej, fotboll är den enda riktiga sporten 😎
Min man drack ett par öl och jag drack ett glas vin, innan vi begav oss vidare ut för att äta. Min man har sagt hela veckan att han vill bjuda mig på en hemlig middag någon dag, så det passade bra då. Jag hade ingen aning om vart vi skulle äta, men blev jätteglad när vi gick in på en spansk restaurang i närheten som heter El Nido. När vi lämnade Palma sa vi att vi måste äta mer spansk mat i London - det är ju så gott - så det här var verkligen en perfekt idé!
Till förrätt valde jag en spansk omelett, eller tortilla som det också kallas. Det är en omelett gjord på potatis och lök som jag ääälskar. Den var riktigt god, men kanske lite för mättande som en förätt när man vet att man ska trycka i sig trerätters... Ångrar i alla fall inte mitt val fastän jag blev så mätt efter maten att det kändes som om jag var gravid med trillingar när vi försökte gå hem haha.
Till huvudrätt var det en stek som väckte mitt intresse. Den hette Steak Diane och var en utplattad stek med brandysås (sjukt god!), svamp, och sedan kokta grönsaker och strips till. Man kunde välja färskpotatis eller sallad till också, men jag kände för strips den här gången. Steken och de kokta grönsakerna var magiskt goda. Grönsakerna var sådär perfekt mjuka att de bara smälte i munnen. Steken med haha. Blev verkligen nöjd med mitt val av rätt och skulle definitivt gå dit och äta det igen!
Jag kände sedan att jag var riktigt nöjd och inte behövde en efterätt, men jag måste verkligen ge restaurangen en stjärna för deras smarta efterrättsteknik. Istället för att ge oss en meny med efterrätter, kom de förbi vårt bord med en stor vagn bestående av olika tårtor, bakelser, glass etc... Då kunde man ju liksom inte säga "nej, jag är mätt." Allt såg så himmelskt gott ut, fastän jag inte är en person som annars älskar sötsaker. Mina ögon fastnade på cheesecaken med chokladmousse. Cheesecake är inte heller någon favorit hos mig, men chokladmoussen och grädden... Ah, det var så gott.
Vilken mysig lördagskväll vi fick tillsammans. Jag älskar att gå ut och äta, bara vi två. Inte bara för maten, utan också för att vi alltid fokuserar enbart på varandra då. Så mysigt. Vi är båda väldigt excited över lägenheten nu och att vi ska flytta. Det känns som om vi äntligen kommit till ett steg då vi får vara det utan att ta ut för mycket i förskott. Papprena är signerade om ett par timmar (väntar bara på att några vänner ska komma över och signera som vittnen), och snart får vi veta det exakta flyttdatumet. Så roligt med ett nytt projekt och ett nytt kapitel i livet.

Gillar