Egentid

Jag njuter av en fredagskväll i min ljuva ensamhet. För visst är det härligt med egentid ibland? Min mens kom igår kväll och all ångest jag känt i veckan blåste bort snabbare än vinden. Nu mår jag toppen. Lite illamående såklart, men psykiskt känns allt bättre än bäst.

Förresten, jag tycker det är så konstigt att jag alltid fick min mens på morgonen. Sedan åkte vi till New York och jag fick den på morgonen i New York. Det här var två år sedan. Sedan dess kommer den nu alltid på eftermiddagen/kvällen. Som om allt blev rubbat i New York och min kropp nu går efter East Coast Time. Hur märkligt?!

Min favoritmiddag när jag är själv är kycklingburgare med strips, lökringar och kokta grönsaker. Ska jag lyxa till det extra mycket brukar jag göra bearnaisesås till, men idag tyckte jag det räckte med lite mayo. Jag har älskat french fries sedan jag föddes, och det kommer nog aldrig ändras.

Efter middagen videosamtalade jag med mamma och pappa. Dvs tills pappa fick ett annat samtal. Det är så roligt hur pappa gått från att hata mobiltelefoner (och teknik generellt) till att nu vara den i familjen som är mest beroende. Han har alltid sagt att en telefon ringer man i. Meddelande och kamerafunktionen är värdelöst och ingeting han någonsin ville lära sig. Idag är det pappa som svarar fortast på ett whatsappmeddelande. Pappa jag alltid ringer till (eftersom han alltid har sin telefon med sig). Pappa som skickar flest bilder till mig. Hade jag sagt det till mig själv för tre år sedan hade jag inte trott på det överhuvudtaget 😂

Nu har jag tänt mitt Burn Cancer ljus och ska titta på Real Housewives of Orange County. Imorgon är det fyra år sedan min älskade morfar gick bort i en ovanlig form av tunntarmscancer, och idag saknar jag honom lite extra mycket 💙

I alla fall så är det skönt att det är fredag. Såååå härligt att mysa sig ner i soffan nu med en kopp te och en varm vetekudde på magen. Det märks att jag inte är van att jobba 3 dagar i rad på kontoret. Har ju inte gjort det sen i mars! Är så trött.

Gillar