Den perfekta soppan

När jag kommer hem från jobbet är jag ofta hungrig, så då brukar jag äta min favoritsoppa som ett snacks. Den innehåller stora "chunky" bitar av kyckling, potatis, lök, morötter och ärtor. Ju "chunkigare" och matigare soppa, desto bättre. Annars tycker jag inte soppa mättar alls, och kan lätt bara bli tråkigt.

På vintern kan det vara riktigt gott och uppvärmande med en härlig soppa. Min favorit är som sagt den ovan (från Tesco Finest), men igår lagade min man en hemmagjord, supergod soppa som definitivt tar hem andra plats. Den var gjord på potatis, butternut squash och chili. Den hade tagit första plats om han inte hade mixat alla ingredienser i vår blender. Jag föredrar en soppa med riktiga bitar i.

Älskar söndagar när min man tar över köket. Jag vet inte hur han gör det, men allt han lagar blir bara helt underbart gott. Hans butternut squash-soppa tillsammans med ett par skivor bröd var verkligen det perfekta kvällssnacket en kall söndag, och jag ser fram emot ännu en portion när jag kommer hem från jobbet.

Gillar

Kommentarer