Early Sunday Morning Tennis

Igår gjorde vi någonting vi inte brukar göra. Vi ställde klockan på 07:00, och gick till tennisplanerna för lite Sunday morning tennis. Hade världen sett normal ut, hade vi inte behövt gå upp så tidigt, men nu när vi fortfarande befinner oss i en någorlunda lockdown, är tennis en av få sporter som faktiskt är tillåtna. Därav den stora efterfrågan av tennisplaner (det är sjukt svårt att hitta en tom bana).

Vi lyckades få tag i den sista banan (yayy!). The early bird catches the worm som min businesslärare brukade säga. Så här tidigt en söndagsmorgon var det bara vi och professionella spelare ute. En tränade till och med med sin tenniscoach. Jag måste säga att det var riktigt mysigt att spela tennis så här pass tidigt på dagen. Innan frukost.

Har alltid älskat tennis och racketsporter, men den här gången älskade inte mitt racket mig. Det gav mig blåsor på händerna, och jag önskar jag hade mitt egna racket att spela med istället för min mans reservracket. Jag får be pappa skicka det till mig på posten (eftersom det är i Sverige) eller så får jag köpa ett nytt.

Skulle jättegärna vilja spela tennis mer regelbundet igen. Det är verkligen min typ av träningsform. På promenaden hem från tennisplanen såg vi sedan dessa söta, fluffiga ankungar i dammen. En annan fördel med att vara ute tidigt en somrig söndagsmorgon; naturen är så vacker.

Förutom tennisen igår, så besökte vi även min svärfamilj på eftermiddagen. Vi får nu göra det, om vi enbart hänger i trädgården, minst 2m från varandra. Som tur är har de en park på baksidan av deras hus, och en grind, så vi kunde gå in den vägen. Fortfarande är ju allt så långt ifrån normalt vi kan komma, men det var ändå trevligt att sitta där ett par timmar och faktiskt prata med människor face to face.

Gillar

Kommentarer