Drömmigt grått

Grått är verkligen en fin och stilig inredningsfärg. En av mina favoriter. Här nedan kommer lite drömmig inspiration om hur jag skulle vilja inreda mitt framtida hem (det blir lite grå inspiration på en grå dag här i London).

Just nu är jag speciellt intresserad av tapet och väggfärger. Det kliar i fingrarna på mig; jag skulle så gärna vilja måla om lägenheten/tapetsera. Till skillnad från många andra gillar jag inte helt vita väggar. Det kanske ser "rent" ut men det är samtidigt så himla sterilt och tråkigt. Jag väljer hellre mörkare färger på väggarna, om jag får välja själv, för jag tycker det ger ett rum en starkare personlighet och en större myshetsfaktor. Och ett hem ska ju framförallt vara mysigt, eller hur?!

Just den här gråa färgen på väggen älskar jag. Ju mörkare, desto bättre. Passar perfekt i rum med stora fönster som kan släppa in tillräckligt mycket ljus ändå. Var ju på en lägenhetsvisning igår på lägenheten min fästman föll för när jag var i Sverige. Den var verkligen fin, jag gjorde rätt i att lita på honom, så vi väntar med spänning på om vårt bud kommer godkännas eller inte. Har inte så höga förhoppningar, men vi får se. Det största sovrummet har ett jättestort fönster, så det skulle passa perfekt med den här väggfärgen där.

Hade jag bott själv hade jag nog inrett hela mitt hem i grått och rosa. Jag älskar den färgkombinationen! Kan jag inte få en liten flicka i framtiden så jag kan inreda hennes sovrum i grått och rosa? Med vita får på tapeten? Älskar också speglar i massor, som kan öppna upp rummen ännu mer. Speciellt små rum kan ju upplevas mycket större med speglar i. Minst en spegel i varje rum är ett måste enligt mig.

Som sagt så väntar vi just nu på ett samtal från mäklaren om vårt bud. Jag vet inte vad jag ska tro eller hoppas på. Min fästman verkar mycket mer spänd och förväntansfull än vad jag är. Jag tar det bara som det kommer. Positivt besked – vad roligt! Negativt besked – jaja, då var det väl någon mening med det med.

Gillar