Drömmen om våren

Åh jag var så redo för USA, Kalifornien, LA... I flera veckor har jag drömt om hur jag ska klä mig och hur varmt det kommer bli. Hur vi skulle vara äventyrliga och upptäcka LA och San Fransisco för att sedan i slutet av resan checka in på ett 5-stjärnigt hotell i Santa Barbara. Ett hotell precis vid stranden med en stor pool... Drömmen, som nu fortsätter att vara en dröm ett tag till.

När kommer våren egentligen hit? Jag saknar min rosa skinnjacka alldeles för mycket. Fick bara lov att gå runt i den hemma ett tag och drömma lite. Jag saknar också att kunna bära solglasögon på huvudet - det är verkligen min favoritaccessoar. Och jag saknar solen, värmen... Lite positiv energi just nu.

Vintern är över på riktigt när jag kan lämna in mina vinterjackor/kappor på kemtvätt. Men verkligheten ser ut som på bilden nedan. Det är alldeles för kallt för det än. Och det regnar. Som vanligt. Just nu kanske vädret är det enda här som fortfarande känns normalt och "som vanligt." Och berget av jobb.

Det är måndag morgon, och jag har precis bokat av alla mina semesterdagar fram tills juni månad. Behöver jag ens skriva att det känns bittert och tungt. Att resa utomlands och kunna hälsa på min familj i Sverige regelbundet har alltid varit den största motivationen för mig att jobba hårt. Men vi sitter ju alla i samma sits just nu.

Våren. Det är dags att du kommer hit. På riktigt.

Gillar

Kommentarer