Drömmen om Mallorca

Nu är det verkligen inte långt kvar till semester! Varje avklarad dag på jobbet just nu är ett annat tick in my box, och idag när jag kom hem från Canary Wharf fick jag en pirrande känsla i kroppen. Endast 3 arbetsdagar kvar, och imorgon ska alla bröllopsprogram skrivas ut.

Om jag hoppar över "the obvious", så ska det bland annat bli såå härligt med en riktig solsemster! Det känns som det var evigheter sedan jag fick lapa sol på en sandstrand. Senaste utlandsresan (solsemester) var till Italien förra augusti. Åkte med min fästmans familj till Toscana, och det var en underbar resa. Hann besöka både Florens och Pisa, flera fina stränder, och äta god, riktig italiensk mat varje dag med en massa Prosecco och vin... Mmmm. Italien är nog mitt favoritland av de länder jag varit till hittills.

Bild på vårt hotell (Mallorca) från deras Instagramkonto.

I år (rättare sagt om 2 veckor) är det Mallorca som väntar. Det ska bli härligt, och väldigt speciellt då det blir vår lilla honeymoon på 6 dagar. Vi har två saker vi måste göra när vi är där, och det är att besöka Ingrosso’s restaurang La Perla i Santa Catalina (redan bokat och klart) och sedan träffa min vän som bor där nere. Annars blir det nog bara att sola och bada, njuta av vårt 5-stjärniga hotell och varandra, och utforska Palma. Alla säger att det är en härlig stad. I can’t wait. Skulle också behöva några nya fejkdesignerväskor. Finns det där kanske?

Vi bokade den här resan ganska tidigt i år, och jag tror det var ett bra beslut. Allt i livet hände i rätt ordning. Hade jag vetat då att vi skulle köpa lägenhet hade vi nog inte valt 5-stjärnigt hotell haha men det är klart man ska lyxa till det ibland, speciellt när man gifter sig, och det är jag glad för att vi gjorde. Kommer nog inte ångra det när vi är där!

Gillar

Kommentarer