Dragon City

En av helgens höjdpunkter var att vi beställde kinamat en kväll från Dragon City. Det var längesedqn vi beställde take away, och framförallt kinamat, så allt var lite extra gott den här gången 😊
De har en ny miljöpolicy, att reducera deras användning av plast med mer än 50%, så istället för plastpåsar fick vi maten levererad i en stor kartong. Riktigt bra tycker jag! Sånt här initiativ gör bara att jag tycker om restaurangen ännu mer.
Vi var lata när vi skulle beställa maten, så valde en order vi tidigare beställt, istället för att sitta och scrolla igenom hela deras meny. Det blev biff med black bean sås, kyckling med bambuskott, friterad kyckling med sötsursås (chicken balls!), nudlar med räkor och kyckling, och ris med räkor, kyckling och fläsk. Alltså, vi beställer alltid så mycket mat så vi har rester dagen efter också. Hur gott är det inte med rester?! 😊
Min man är tokig i deras krispiga sjögräs, så självklart beställde vi in även det. Jag börjar gilla det mer och mer. Nu gillar jag det så mycket att det verkligen är som om något saknas om det inte finns på tallriken. Förut tyckte jag inte det tillförde så mycket.
Hur fin, och framförallt GOD, ser inte min tallrik ut?! Jag skulle kunna leva på det här. Förresten, nu ser jag att jag glömde skriva att vi även beställde räktoast. Åååh, hur gott är det inte med räktoast?!

Gillar

Kommentarer