Djupdyker i chokladasken

För att fira in helgen har jag precis öppnat chokladasken jag fick av min fästman i födelsedagspresent. Huuur god var inte den?! Jag skulle lätt kunna äta upp hela asken på en gång. Vad sägs om en chokladbit med Crème Brulee, eller Smooth Dark Raspberry? Mmm, choklad är för gott ibland alltså.

Jag ser fram emot imorgon då vi ÄNTLIGEN ska fira min födelsedag ihop, bara vi två. Min fästman ska bland annat bjuda mig på middag, och sedan ska vi gå på musikal. Spännande, och härligt att få en hel dag ihop, bara vi två. Ska bli underbart mysigt och roligt. Vårt förhållande har känts lite för "professionellt" på sistone. Inte bara det att vi springer om varandra hemma, men vi har så mycket möten och att-göra listor, att vi oftast måste ta itu med allt / diskutera tråkiga saker även sent in på kvällarna. Jag gillar det inte.

Bröllopsplaneringen har varit så utdragen att det stulit mycket av den glädje jag haft inför själva dagen (kommer självklart vara överlycklig när det är dags, men nu är jag bara väldigt trött på allt), och nu stjäl alla möten med jurister, banker och mäklare den resterande lilla glädjen jag har.... Nej, imorgon tänker jag därför ställa mobilen på flightmode, dricka lite för mycket vin/prosecco och bara vara i nuet med min fästman, och prata om allt annat än jobb och måsten. Fira min födelsedag samt att min fästman går på semester idag.

Men först ska jag äta upp min chokladask och fira in ännu en lyckad arbetsdag. Idag var jag nämligen vid Tottenham Court Road på FINASTE kontoret precis vid Oxford Street. Allt var verkligen gjort av glas; byggnaden, väggarna inomhus, borden i mötesrummen... De hade till och med writable glass vilket jag ÄLSKAR haha. (helt plötsligt känner jag mig som om konstnär vore det rätta yrket för mig). De hade också stora vinglas i mötesrummen (att dricka vatten i). Ja, jag skulle inte säga nej till att jobba där på heltid. Anyway, inget mer jobbprat nu.

Gillar