Diamantringar i vitt guld

Jag älskar verkligen mina ringar. Min man kunde inte valt en finare förlovningsring till mig, och vi kunde inte valt finare vigselringar tillsammans heller. Nar min man oskuldsfullt pratade om förlovningsringar för 3 år sedan, och jag inte anade någonting, var jag inställd på att jag ville ha en ring av gult guld. Men i efterhand är jag glad att min man valde att inte lyssna på mig och köpa vitt guld istället. Det passar oss båda mycket bättre, och jag är säker på att jag aldrig kommer tröttna på dessa ringar. Vem tröttnar på diamanter liksom? Och jag har hela 22 stycken.

Diamanterna slutar aldrig att glittra, men fastän jag tycker att ringarna alltid ser så fina ut, behöver de samtidigt rengöras regelbundet och putsas. Speciellt om man som mig nästan aldrig tar av sig ringarna. Jag använder mig av vitt guld och diamantrengöring när jag ska rengöra ringarna. Först doppar jag ner dem i rengöringsmedlet, sedan använder jag den sötaste lilla borsten (som ser ut som en tandborste) till att skrubba under och över diamanterna. Sist putsar jag ringarna i en putsduk for vitt guld.

Man tror som sagt att ringarna är fina innan, men det är ingenting mot hur de är efter man putsat dem. Älskar nyputsade ringar som glittrar och ser helt nya ut. Jag tror att jag kommer bli en Bree Van De Kamp i framtiden som bara älskar att putsa sina bestick (eller allt som är i guld och silver) i flera timmar haha.

Gillar

Kommentarer