Det här är jag stolt över

* Min självständighet

Jag har alltid varit den bestämde av mig, som gått min egna väg och gjort det jag själv vill. Livet är för kort för att man ska följa efter alla andra. Från en ung ålder har jag alltid velat klara mig själv, och sett till att jag också gör det. Undrar när jag tex senast frågade mamma och pappa om pengar? Jag var definitivt under 15.

* Min ekonomi

Jag förstod tidigt värdet av pengar, vilket jag självklart tackar mamma och pappa för. Jag började spara pengar redan som 12-åring, och har väl aldrig haft mindre än 6000kr på ett sparkonto sedan dess. Att vara ekonomiskt lagd föll sig väldigt naturligt för mig. Jag kommer ihåg när pappa köpte glass till mig och min bror när vi var små, och min bror alltid valde Päronsplit eller Piggelin - de billigaste glassarna. Jag ville alltid ha en Daim eller Magnum som kostade 3ggr så mycket som min brors glass. Då berättade pappa för mig att jag kan välja en billigare eller vänta tills veckan efter. Jag väntade alltid. Har alltså alltid varit målinriktad och tänkt på det jag verkligen vill ha, istället för vad som känns bra för stunden, och det hjälper verkligen sin ekonomi att tänka så. Idag köper jag tex endast märkeskläder. Jag shoppar sällan, men köper alltid plagg jag verkligen behöver eller vill ha. Jag har kommit till en plats idag där jag känner en relativt stor ekonomisk frihet, och det är så härligt.

* Mitt utseende

Jag har alltid gillat mitt utseende, så länge jag kan minnas. Mitt blonda hår, mina blå ögon, min (enligt mig) perfekta längd på 163cm... Jag har alltid känt mig fin som alltid varit naturligt smal, och nu när jag blivit lite äldre har jag fått fler naturliga kurvor som jag också gillar. Det senaste året har jag - som aldrig går upp i vikt - gått upp 5kg. Mina jeans passar mig inte längre, men jag känner mig bara lycklig över det. Har tränat mycket mer det senaste året och fått mer muskler. Ja, jag älskar min kropp och mitt utseende helt ekelt.

* Mitt äktenskap

Jag är gift med en fantastisk man och enligt mig har vi det finaste äktenskapet. Han är min bästa vän, som jag dessutom är så kär i, och det finns väl inget bättre. Vi är så lika och olika på samma gång, och det verkar vara en riktigt bra kombination. Älskar när vi spelar tennis tillsammans och våra tävlingsinriktade sidor kommer fram. Vi försöker utklassa den andre, spela fula bollar och gör små segergester när den andre gör bort sig. På planen bredvid är det alltid ett annat par som spelar fina bollar till varandra, spelar utan regler och pussar på varandra när den andre gör något bra. Vi är inte ett sådant par, och jag är så glad för det. Vi har så roligt tillsammans 24/7, och vårt förhållande känns bara starkare och finare ju mer tid som går, om ens det är möjligt.

* Min målmedvetenhet

Jag nämnde det innan, att jag är väldigt envis och målmedveten. När jag bestämmer mig för något, så ska det också ske. Jag ger inte upp så lätt. Just nu är jag tex inställd på att ta mig till Sverige efter så många månader i lockdown i England. Jag har bokat förnyelse av mitt pass i Västerås i sommar, och jag ska fan ta mig dit då. De senaste månaderna har jag också blivit mer säker i att jag vill ha ett barn. Jag jobbar på att försöka bli gravid, och jag tänker inte ge mig där heller. Det jag vill, det ska bara hända.

* Min familj

Att vara så långt bort ifrån mamma, pappa, min bror och mormor är tufft ibland. Speciellt nu på sistone har jag jag varit så medveten om hur alla blir äldre, och att jag skulle vilja hälsa på oftare. Jag hoppas med allt jag har att jag kan åka dit snart och träffa dem. Annars så hörs vi faktiskt av VARJE dag på telefonen - antingen via videosamtal, telefonsamtal eller whatsappmeddelanden. Vi är alla väldigt duktiga på att dela med oss av vad som händer i våra liv, väldigt regelbundet. Jag har tex en tajtare relation med min familj som bor i ett annat land, än vad min man har med sin familj som bor 15min bort med bil, så fysisk distans är verkligen inte allt. Kommunikationen, ärligheten och kärleken i min familj är fantastisk och jag älskar dem så mycket.

* Mitt jobb

Jag har tagit mig till en plats idag där jag är projektledare inom byggnads och fastighetsindustrin. Jag arbetar med byggnadsinformation vid renoveringar och nybyggnader, främst för kontor, banker, teatrar, shoppingcentrum etc. men den senaste månaden har jag också börjat tränas inom privat fastighet - så som hus, lägenheter och äldreboenden. Jag gillar den platsen jag är på idag. Att arbeta med arkitektritningar och inredning för stora företag i och runt om London är så häftigt. Nästan som att arbeta på building mode i The Sims, som en gång i tiden var mitt favoritspel. Jag tjänar bra, samtidigt som det är ett mycket varierat arbete - alla projekt är ju olika. Att kunna jobba hemifrån flera dagar i veckan är också såå lyxigt.

Gillar

Kommentarer