Det färdiga resultatet

Jag hade nästan glömt bort att visa det färdiga resultatet av vårt nya, nymålade staket ute på terassen.

I två dagar förra helgen, kämpade vi med att måla staketet, men det var samtidigt roligt. Jag älskar hemmafix, och den där "kan själv"-attityden har jag haft sedan jag var väldigt liten. Jag vill hellre göra saker själv än anlita någon som gör jobbet åt mig. Att sätta dit staketet hade nog inte gått så bra, men att måla det var något som både jag och min man kände att vi definitivt skulle klara av.

Bild på den sista pausen i arbetet. Unnade mig en iskall coca cola i värmen. Vi hade det som sagt ganska trevligt medan vi målade, och tiden gick väldigt fort. Det var perfekt att göra detta under en långhelg (lördag och söndag), för att sedan åka på en minisemester på måndagen och tisdagen.

Det färdiga resultatet ser ut så här! Jag ville ju ha vitt från början, men vi är riktigt nöjda med den mörkbruna färgen. Vi är så redo för en sommar ute på terassen nu, med solning, lunch, loungande och middagar. Så fort jag kommer hem från jobbet vill jag bara hänga här ute! Jag ser fram emot att jobba hemifrån imorgon. Lita på att jag kommer sitta här på lunchen i solen då.

Gillar

Kommentarer