Det blir en helg med pappa

Det är fredag(!!) och jag fick äääntligen tillbaka mina små fluffbollar igår (marsvinen) över helgen! En riktigt fin överraskning av min man. Vet inte vem som var gladast - jag eller dem - men ser så mycket fram emot att få mysa med dem ett tag igen. De hade verkligen inte glömt mig, utan blev bara så glada och studsiga.

imorgon ska jag träffa pappa. Han kommer hit med några vänner över helgen för att se på fotboll. Jag älskar fotbollshelger med pappa, så det ser jag verkligen fram emot.

Mamma och pappa har renoverat om huset enda sedan jag först flyttade hemifrån för 8 år sedan. Nu när min bror också flyttat, så ändrar de om allting ÄNNU mer (i brist på annat?!). Fick därför dessa bilder skickade till mig som mamma hittat i någon gammal låda. De föreställer mig och min pappa när jag var liten. Han var yngre på bilderna än vad jag är idag. Sjukt.

Jag har alltid varit pappas flicka. Så fort han flög till London var jag otröstlig i flera dagar. Mamma berättade för mig hur jag brukade peka mot himlen och gråta när jag var på dagis, och säga att “min pappa är där uppe” till alla fröknar. Vikarierna (som inte kände mig) trodde alltid att min pappa var död och tyckte det var så sorligt. Men jag pekade ju bara på himlen eftersom jag visste att pappa åkte flygplan. Haha!

Skönt att vara lite äldre, så jag kan följa med pappa på fotbollen istället 😉 Vi äter inte fullt lika mycket popcorn som förr i tiden, utan nu blir det vin för mig och öl för pappa, men vi har det minst lika trevligt. Ser fram emot helgen!

Gillar

Kommentarer