Den kommande veckan

Igår landade jag i Sverige igen. Väldigt ostabilt eftersom det blåste storm. Kändes som det var 50% risk att hamna i Mälaren istället för på landningsbanan! Den här gången är jag här på egen hand. Jag bokade den här resan för väldigt länge sedan faktiskt, med anledning av att jag inte ville jobba på min födelsedag haha. Eftersom jag fyller år mitt på sommaren har jag blivit bortskämd med att inte gå i skolan på min födelsedag, och när jag jobbat har jag alltid sett till att ta semester den dagen. Den enda gången jag faktiskt jobbat på min födelsedag var förra året och det var inte kul. Visst, jag och min fästman firade med en stor flaska prosecco på kvällen, men på jobbet var allt som vanligt. Det kändes liksom som om jag kastade bort hela min födelsedag på att jobba. Nej, tack, inte igen haha. Så jag var väldigt snabb med att ta ledigt i år.

Nu visade det sig att det var ett väldigt bra beslut av mig eftersom jag dessutom har lite fler möten angående bröllopet att avklara. Så jag kommer blanda den kommande veckan med business and pleasure. Mina planer ser på ett ungeför ut så här:

* Stockholm med mamma

* Möte med Bymalina - kanske får jag hämta min brudklänning?!

* Träffa vänner

* Umgås mycket med mormor

* Umgås mycket med min bror

* Hämta ut våra vigselringar

* Möte med Skatteverket

* Möte med vår DJ

* Prov-makeup med min stylist

* Fira min födelsedag

* Flyga helikopter? - Osäker om detta fortfarande är aktuellt.

* Sola! - Vädret har varit härligt hittills, fastän det blåser rejält. Sååå härligt om jag får njuta av en vecka sol på min semester!

Gillar