Den 13:e maj

Det har varit en mysig helg. Igår kväll tittade jag på Eurovision Song Contest med några vänner - självklart hemma från min egen soffa. Om ni inte visste det redan, så är hemma hos mig the ultimate place to be i London. Alla älskar vårt mysiga vardagsrum och jag har inte mycket motivation att lämna hemmet på helgerna heller. Det är grymt att äga sitt egna hem.
Jag röstade i Eurovision Song Contest för första gången i mitt liv, självklart på Sverige och Benjamin Ingrosso. Tydligen gjorde ingen annan det eftersom Storbritanniens tittarröster gav 0 poäng till Sverige... Men en sjunde placering var väl okej. Vi var alla besvikna, hoppades självklart på en vinst, och hatade Israels bidrag, men men... Så är det ju alltid.
Imorse startade jag dagen alldeles seg i kroppen som vanligt, och med mer damm i ögonen. Bestämde mig för att ha en superbra dag ändå, och började dagen med en av mina absoluta favoritfrukostar; activia yoghurt med granola och en kopp grönt te.
Efter frukosten följde jag faktiskt med min man ut och sprang. Behövde "väcka" min sega kropp och det funkade faktiskt. Jag vet inte var motivationen kom från helt plötsligt, men det var riktigt skönt att springa, och ingenting kan slå känslan i kroppen efteråt när man är helt slut och bara kan gosa upp sig i soffan igen. Och känna att man faktiskt gjort något nyttigt.
Fick springa tillsammans med sötaste schäferhunden också. Älskar schäfrar. De påminner alltid om min vovve, såklart, eftersom han också var en schäfer. Riktigt fina hundar. 

Gillar