Decemberplanerna det här året

Julpynta lägenheten

Julgranen ska upp, stjärnan ska tändas i gästrummet, julljusstakarna ska fram, och glitter ska hängas på trappräcket. Så mysigt!! Jag kommer ihåg när man var liten och granen skulle upp den 23:e december. Inte en dag tidigare. Nu när jag har mitt egna hem vill jag ha upp den senast 1:a december, för att kunna njuta av den så länge som möjligt. Efter den 25:e decmber behöver man ingen gran, men att ha den framme medan man räknar ner dagarna till julen… Det är riktigt julmys.

Öppna min te-adventskalender!

Det ska bli så spännande med en ny smak varje dag för att räkna ner till julen. Varma drycker gör själen glad på vintern.

Bowling

Jag är 28 år och har aldrig bowlat i hela mitt liv. Men nu har jag och några vänner bokat in en riktig bowlingkväll i Kingston. Ser fram emot det!

Julfest med jobbet

Precis som förra året kommer vi hänga på The Duke’s Head, äta lunch och sedan se vart dagen / kvällen tar oss.

Löneförhojning + årsbonus?

Jag är så nyfiken på vad jag kommer fååå. Har i alla fall bestämt att pengarna från bonusen ska gå till överamortering av vårt lån och Kalifornienresan nästa år. Jag drömde igår att jag fick mycket pengar och köpte en stor Chanelväska, och en massa andra klädesplagg från Chanel, men det kommer inte bli min verklighet. Hem och resor går först.

Spiced Cappucinos på Costa Coffee

Min nya drog! Det kommer bli några fler Spiced Cappucinos innan julen är slut, det kan jag lova.

Jul med svärfamiljen

Som förra året kommer svärfamiljen över på middag ett par dagar innan jag reser till Sverige. Jag och min man har inte enats om vad vi ska laga för mat än, men det kommer bli en trevlig tillställning och det första som händer efter att jag gått på julledighet. Ser fram emot att träffa min mans brors flickvän igen. Hon är så härlig.

Julafton hos mormor med släkten

Mormors julmat är fantastisk<3 Som förra året kommer jag nog tillbringa hela morgonen där och hjälpa henne laga mat och förbereda allting.

Juldagen hos mamma och pappa med pappas släkt

Vi brukar vara hos farmor, men hon orkar inte det i år, så jag och mamma ska laga julmat istället. Det ska bli trevligt.

Nyår i London med familjen!!

Känns som om jag hoppar lite nu, eftersom det egentligen är såå mycket mer jag ser fram emot med julen, men i stora drag så kommer nyår efter julfirandet, och det ska bli så trevligt att ha hela familjen samlad hemma hos OSS i London.

Bring on December!

Gillar

Kommentarer