De kommande dagarna

* Ska jobba två dagar på Selfridges. Det låter mer glamoröst än vad det är, men om jag får lite tid över ska jag definitivt titta runt bland heminredningen, väskorna och solglasögonssektionen.

* Fixa flygbiljetter till Sverige i juni. Min bror fyller år då, så jag tänkte flyga över en weekend igen för att fira honom.

* Min vän (som var en av mina brudtärnor på bröllopet) kommer hit och bor här ett par dagar. Ska bli sjukt kul, fastän jag måste jobba på dagarna. Men på kvällarna ska vi ha det riktigt roligt, som förra gången hon var här. Jag längtar!

* Min man vill att jag börjar springa med honom igen. Får se om jag har tid någon dag ;)

* Fixa parkering på Gatwick över påsk. Jag och min man kommer fira påsk i Sverige i slutet av månaden, och eftersom flygplatsen bara ligger 30min från där vi bor är det perfekt att ta bilen. De har en relativt billig “valet parking” där som vi brukar använda oss av. Alltså att man bara kör upp till terminalen, stiger ur bilen och ger nycklarna till en som parkerar den åt dig. När man sedan landat kommer de tillbaka med din bil och möter upp dig utanför terminalens dörrar. Så smidigt.

* På söndag är det morsdag i England. Min man ska överraska sin mamma och mormor med lunch ute. Han har bjudit med hela familjen, och alla vet om det förutom hans mamma och mormor. Det ska bli trevligt och gott.

* Ska hjälpa min bror välja tv-bänk, köksbord, mattor, tavlor… Han behöver lite råd och inredningstips från experten helt enkelt.

Gillar