Date Day

Igår hade jag och min man en riktig mysdag tillsammans. Det här har varit vår sista oplanerade helg på 6 veckor. Har så mycket att se fram emot!
Vi gick till vår favoritpub The Greyhound som ligger precis vid dammen. De hade en välgörenhetsdag (vilket vi inte visste om) med godis, sockervadd, hoppborg, grillad mat etc. för att samla in pengar till engelska Cancerfonden.
Grillningen började dock inte förrän några timmar senare, så vi beställde in mat från deras lunchmeny. Det blev toast med kyckling, bacon, sallad, citron, timjan och strips för mig, och toast med steak för min man. De hade även ett band där som spelade och sjöng medan vi åt. Riktigt trevligt. Jag älskar verkligen The Greyhound. God mat, goda drinkar, alltid bra service, och en riktigt fin pub bara ett stenkast från vårt hem.
Så här ser det ut utanför oss. Den tropiska hettan verkar inte ha något slut. Det har nu gått hela 4 veckor utan regn (i England!!), vilket märks på gräsmattorna som totalt förvandlats till hö. Jag måste vattna mina palmträd hemma. Då är det illa...

Nu: frukost och ut i solen!

Gillar