Darlings

BOBBO

1. Jag kan skrika JÄTTEHÖGT.

2. Jag älskar att springa ute på golvet eller att sitta i knät och gosa, men jag hatar att bli upplyft så jag springer och gömmer mig endå. Varje gång någon vill plocka upp mig.

3. Jag är ett riktigt energiknippe. Är jag busig springer jag bakom skåp, under tv-bänken, bakom soffan och på alla andra platser jag vet att jag inte får vara på.

4. Är något i vägen puttar jag bort det med huvudet. Vare sig det är mjuka kuddar eller tunga hantlar... Jag är stark när jag vill.

5. Jag älskar att bli matad ur handen. Om du ger mig en gurkbit, snälla släpp den inte bara och gå iväg. Håll den i handen tills jag ätit färdigt.

6. Jag är väldigt social och vill vara nära.

7. Ger du mig en bit av ett äpple och min bror exakt samma sak, så kommer jag ändå släppa min bit och vilja ha hans istället.

8. Jag vet när ni stänger av TV:n för att gå och lägga er. Då skriker jag lite extra så ni kommer ihåg att ge mig nattmat innan vi ska sova.

9. Allt som prasslar är mat, så är det bara.

10. När grannarna lagat mat och haft fönstret öppet och tagit i plast, så har jag skrikit på dem. Vem bryr sig vem som matar mig egentligen? Mat är mat, och jag vill ha allt som prasslar.

BAILEY

1. Jag puttar ner matskålen från hustaket när den är tom. Eller när jag bara vill ha uppmärksamhet.

2. Jag hoppar upp på hustaket frivilligt så jag kan bli lyft ur buren. Jag har inga problem med att bli lyft och buren.

3. Ibland sitter jag bara uppe på hustaket och ser sur ut för att jag vill ha mer frukt och grönsaker.

4. Jag har alltid varit väldigt lugn. Vem som helst får lyfta och gosa med mig.

5. Men jag är också väldigt försiktig av mig. Jag följer hellre efter min bror än att upptäcka nya platser helt själv.

6. Jag skriker inte mycket utan jag sätter upp huvudet och tigger i tystnad.

7. Kliar du mig på ryggen kurrar jag och lägger mig på sidan. Riktigt sträcker ut mig själv som en falukorv. Det är det bästa jag vet.

8. Jag är väldigt kittlig under magen. Ibland studsar jag iväg när du ska klappa mig. Jag kan inte lita på att du inte kommer kittla mig.

9. Jag tar massiva tuggor av allt. Jag älskar ju mat. Jag har till och med svårt att sova om det finns mat i buren. Jag måste äta allt först.

10. Blir jag matad med en godsak tar jag den och springer direkt in i huset för att gömma mig. Så jag får äta ifred. Och jag är riktigt stark, för jag kan lyfta och springa iväg med hela morötter.

Gillar

Kommentarer