Danmark kallar

Jag kan inte förstå att jag går på semester om några timmar. Händer det här verkligen mig?! Jag som bor på kontoret? Kommer jag ens överleva utanför dessa väggar? Haha. Det ska bli så konstigt att vara ledig i 5 dagar, för att sedan arbeta endast en dag innan jag har 4 dagar ledigt igen. Underbart!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva veckan som varit. Den har tuffat på helt enkelt. Jag har jobbat medan min man har skapat magi hemma. Han har verkligen fokuserat på köket under hans första semestervecka, och jag kan stolt säga att renoveringen blir SÅ bra. Jag är så glad att vi inte spenderade 100,000kr på en stor köksrenovering när vi kunde göra allting själva för ett betydligt billigare pris. Hela rummet blev verkligen en uppfräschning, och några tidsinställda inlägg kommer senare som visar en del av förvandlingen.

Just nu taggar jag inför min semester och lyssnar på Rasmus Seebach på repeat. Jag ser väldigt mycket fram emot att besöka Köpenhamn för första gången. Troligvis blir det även en dag i Malmö, där jag heller aldrig varit. Åh, jag vet inte vad vi kommer hitta på under dessa dagar, men det ska bli så mysigt. Kvalitetstid med min man i en ny stad. I ett nytt land. Det kan inte bli bättre <3 Hejdå alla måsten!

Gillar